26 december 2017

Mijn designer handbag collectie

Designer handbag collection

Ik kreeg tijdens mijn Vlogmas-avontuur het verzoek om mijn dressing te tonen - zover is het nog niet, maar ik kan wel al eens stukje laten zien, met name mijn handtassencollectie. Eentje die ik al jarenlang opbouw en met veel liefde gebruik! Ik laat ze jullie stuk voor stuk zien met een mini review en ga op het einde nog even in op de verzorging en bewaring ervan.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Mulberry for the win! Ik heb de (oude) Bayswater in Midnight blue. Ook geen fan van de nieuwe designer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook een mooi model! De nieuwe Bayswater vind ik nog wel meevallen, de andere nieuwe modellen zijn helaas mijn ding niet. Nochtans vond ik de tassen die hij bij CĂ©line ontworpen heeft best mooi, maar bij Mulberry vind ik de resultaten minder.

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige designers bags.....
  Leuk om jou collectie handtassen te zien ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om te zien! En bedankt voor de verzorgingstips. Welke gel is het precies die je gebruikt van Collonil?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gewone Classic Leather Gel, ik heb een klein glazen potje met deksel, maar ik zie op hun site dat ze ook een groter formaat hebben met pompje.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig