12 december 2017

SELF skincare - 5 vragen aan... Stamatia van BeautyLoves.be!

SELF skincare

Of ik me graag eens wilde onderwerpen aan de 5 vragen ... rubriek van SELF? Absoluut!

Voor wie het nog niet kent: het Belgische SELF skincare staat voor SELF-care op een pure manier. Zelfzorg voor je huid, met respect voor de natuur en onze omgeving, lokaal geproduceerd en diervriendelijk. SELF staat bovendien voor producten die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Op de SELF-blog delen ze dan weer verschillende artikels over je huid, van huidverzorgingsroutines tot huidprobleempjes, maar evenzeer over self love, ondernemen en hoe het thuis cosy te maken - oftewel, SELF-care in de breedste zin! 

SELF skincare

En dan is er nog de 5 vragen aan... rubriek! Elke maand komt daar iemand aan bod die vijf Q&A-vraagjes mag beantwoorden, gaande van me-time tot ambitie. In december - mijn feestmaand! - kreeg ik die eer en ik ben enorm verheugd om mij te mogen aansluiten in het wel zeer mooie rijtje.

Benieuwd naar de vragen én mijn antwoorden? Klik dan zeker even door naar het artikel op de SELF-blog!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig