23 januari 2018

Get ready with me & first impressions: Rimmel, Lancôme, Dr. Hauschka

Get ready with me

In de video van vandaag test ik opnieuw enkele nieuwe producten, zo wordt deze get ready with me ook een beetje een first impressions.

Ik ben eigenlijk best tevreden met de look én de producten die ik heb gebruikt. Onder de video vind je de volledige lijst - you know the drill: als ik er al een review over schreef, kan je op de naam klikken om verder te lezen. Over de nieuwe producten geef ik kort wat meer uitleg, binnenkort een volledige review!

Get ready with meDr. Hauschka Teint Powder (8 g voor € 30,95 - limited edition, verkrijgbaar vanaf februari 2018): een poeder met drie verschillende tinten dat de huid een frisse, egaliserende teint bezorgt. Het zou ook rechtstreeks op de huid werken, maar in deze get ready with me breng ik het aan als finishing powder over mijn foundation.

Rimmel Magnif’Eyes Eye Contouring Palette in Smoke Edition / Colour Edition / Blush Edition (14,16 g voor € 13,99, verkrijgbaar bij de drogisterij): deze paletjes bevatten elk 12 kleuren oogschaduw binnen een bepaalde 'kleureditie'. Hoewel de textuur zacht en boterig is, zijn de kleuren ook wat poederig. Echter, als je je kwast goed aftikt, heb je op je gezicht geen last van fall-out. De pigmentatie én de blendbaarheid mogen er absoluut wezen, zowel voor de matte als de glanzende kleuren. Ze houden een hele dag lang, zeker met een oogprimer als basis.

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks Instatrends 2017 (1,3 g voor € 29,90 - limited edition): met Lisa Eldridge aan het creatieve Lancôme-stuur, werden afgelopen feestdagen vier limited edition mono oogschaduws gelanceerd voor de ultieme smokey eye. Dankzij de vier verschillende ondertonen krijg je de keuze tussen een eerder groene, grijze, paarsige of blauwige smokey eye, maar wat ze steeds gemeen hebben: shimmer and smoke

Dr. Hauschka Eye Definer 07 (1,05 g voor € 13,95 - limited edition, verkrijgbaar vanaf februari 2018): onder de ogen ga ik bijna nooit voor een echt zwart oogpotlood, wegens wat te hard, dus zoiets als deze Eye Definer, in een diep grijs-violet, biedt een mooie dimensie als je zoals mij geen mascara draagt op de onderste wimpers.

L'Oréal Super Liner Perfect Slim eyeliner
Avène Eau Thermale spray

Dr. Hauschka Liquid Lip Colour 01 (4,5 ml voor € 17,95 - limited edition, verkrijgbaar vanaf februari 2018): deze crèmige, vloeibare lipstick legt een heerlijk verzorgend kleurlaagje op de lippen. De finish blijft creamy-glanzend, dus wat dat betreft past hij niet in het rijtje van de volledig matte liquid lipsticks, maar de houdbaarheid (én de kleur!) is top!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig