24 januari 2018

Sally Hansen Red For Party!

Sally Hansen Red For Party

Vandaag op de blog: een dagdroom over die keer toen ik wilde vooruitwerken voor de blog, maar stilviel halverwege de feestdagen. En toch denk ik dat ik weer helemaal op tijd ben voor de vurige lakjes van Sally Hansen - zei er iemand valentijn? Negeer dus even mijn rode kerstboomaccenten en focus je helemaal op de essentie: Red For Party!

Rood is niet gewoon rood, overigens. Sally Hansen heeft een gamma van verschillende tinten rood: eentje voor elke gelegenheid, elk humeur, elke outfit of... waarom niet alles tegelijkertijd?

Sally Hansen Red For Party

Ik combineer hier drie verschillende tinten in een rode dégradé: 446 Red-y, Set, Run! is de helderrode lak onderaan met de miljoenen gouden shimmertjes, à la parelmoer tomatenrood - 440 Dig Fig is een diepere, creamy lak in het midden met warme ondertonen en 480 Wine Stock is de diepe wijnrode lak bovenaan. Ik bracht telkens twee laagjes kleur aan, gevolgd door een laagje van de top coat.

Mocht de combinatie niet helemaal dat blijken te zijn, kan je de Miracle Gel-lakjes gelukkig even snel verwijderen als elke andere nagellak.

Want nog meer dan de kleuren zelf in deze mini-collectie, ben ik vooral fan van het concept van de Miracle Gel-lakjes: de applicatie van 'gewone' nagellak (lees: twee laagjes kleur, gevolgd door de bijpassende top coat), de droogwijze en droogtijd van 'gewone' nagellak (lees: aanbrengen en even wachten, zonder andere props zoals een UV- of LED-lamp), de verwijdering van 'gewone' nagellak (lees: een watje met remover, geen weektijd, noch beschadiging van je nagels) en toch de glossy én langhoudende finish van gellak.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het Miracle Gel-resultaat, kan je best beginnen met propere, droge nagels zonder enig residu. Zoals voor alle nagellak geldt: het is beter om in twee dunne laagjes te werken, dan met één dikke laag nagellak. Laat de kleurlak vervolgens enkele minuutjes drogen en breng dan nog een laag van de Miracle Gel Top Coat aan om alles te fixeren.

Hoe ze het exact doen, geen idee, maar dit soort lakjes geeft zelfs de leek at home steeds een heel professionele applicatie die het meer dan enkele dagen uithoudt. Daar heeft de formule zeker en vast mee te maken, net als het korte, brede kwastje dat de applicatie vergemakkelijkt, maar ook de Miracle Gel Top Coat draagt bij tot het welslagen van je manicure. Met succes, want mijn nagellak houdt het zonder twijfel langer uit dan een gewone lak, en ik ben heus niet de meest voorzichtige persoon als het op mijn nagels aankomt.

Sally Hansen Miracle Gel Color Coat - 14,7 ml voor € 11,99
Sally Hansen Miracle Gel Top Coat - 14,7 ml voor € 11,99
Onder meer verkrijgbaar bij Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig