12 januari 2018

Wat ik voor mijn verjaardag kreeg

Birthday haul

Ik vierde mijn verjaardag dit jaar met een brunch en een kaasschotel - hoe meer eten, hoe beter, moehahaha - meer daarover in mijn verjaardagsvlog! Vandaag deel ik mijn cadeautjes, en aangezien Kerstmis en mijn verjaardag elkaar kort opvolgen, is het een combinatie van de twee geworden. Enjoy!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooie kado's!
  Leuk om te zien wat jij zoal gehad had voor je b'day....

  Fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeautjes kreeg je! Zo'n mand met food heb ik hier ook nog staan (met Italiaanse lekkernijen).
  Die handtas is trouwens echt prachtig, alsook de kleur. Heel veel plezier ermee!:-). Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn hè, zo'n food mand :D
   Bedankt, ik hoop hem lang te mogen dragen! x

   Verwijderen
 3. Zoveel superleuke spulletjes!! Ik ben ook zo dol op de M&M's met peanut butter, sooo good! En ook dol op Maison du Monde, we hebben er hier ook eentje in de buurt, en ga er ook vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt, als ze dat hier aan de reguliere prijs zouden verkopen, ik zou me zot eten in M&M's :D
   Ik ben vanaf nu ook vaste klant bij Maisons du Monde, hahaha!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig