11 februari 2018

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection

Ik hoef het vast niet nog eens te herhalen, maar here goes: ik ben best fan van de Huda Beauty Liquid Matte formule. Ik kocht mijn eerste exemplaar in NYC, om de dag erna meteen een tweede kleur aan te schaffen wegens ferm onder de indruk (Gossip Gurl en Sugar Mama - review hier). In Londen voegde ik een limited edition kleurtje toe (Jetsetter - review hier) en om mijn onuitputtelijke honger naar mooie nude lipkleuren te stillen, bestelde ik onlangs deze Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection: vier keer een Liquid Matte, maar dan in het mini.

Er zijn meerdere setjes van de Liquid Matte Minis, maar ik ging resoluut voor de Nude Love Collection, die bestaat uit de kleuren Crush, Girlfriend, Wifey en Sugar Mama, die ik nu dubbel heb. Not that I'm complaining!

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection

Deze mini's zijn letterlijk een kleiner formaat van de fullsize Liquid Matte lipsticks, met dezelfde schuin afgesneden sponsapplicator en dat maakt ze een perfect handtasformaatje. Door de frosty matte verpakking is het verschil tussen de kleuren onderling misschien niet zo heel erg duidelijk, maar het zijn wel degelijk vier verschillende nude lipkleuren.

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection
Swatches: Crush - Girlfriend - Wifey - Sugar Mama

Crush is een lichte perzikroze kleur met een flinke shot roze, eentje die helemaal in mijn comfortzone ligt; Girlfriend is voor mij een vrij donkere nude, een diepere abrikozenkleur; Wifey is een vrij koele nude met een lila, bijna taupe-achtige ondertoon en Sugar Mama is weer een perzikroze kleur maar dan met een flinke shot perzik. Op mijn lichte huid zie je de onderlinge verschillen erg goed, waarschijnlijk wordt het zichtbare verschil iets kleiner naarmate je eigen teint dieper en donkerder is.

Ik heb de indruk dat de formule van deze mini's nét ietsje wateriger is dan de fullsize versies, maar dat geeft bij de uiteindelijke applicatie op je lippen eigenlijk amper verschil. Binnen de minuut is de formule opgedroogd en blijven de mini's net zo perfect zitten als de grote zusjes. Nog steeds grote liefde voor de Huda Beauty Liquid Mattes!

Huda Beauty Liquid Matte Minis Nude Love Collection - 4 x 1,9 ml via o.a. Sephora, Huda Beauty, Harrods

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. De lipkleuren zijn erg mooi! Helaas geven matte lipsticks bij mij vrij snel een 'droog' resultaat.

  Ik heb het al vaker willen vragen, maar van welk merk zijn de prachtige oorbellen? :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn van Tiffany's, van de collectie met Paloma Picasso. Ik heb ze vorig jaar in NYC gekocht, daar waren ze toch wel een stuk goedkoper dan hier in België.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig