10 februari 2018

Sephora haul

Sephora haul

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om mijn bestelling bij Sephora.com te kunnen plaatsen (daar vertel ik meer over in de video), maar hier is 'ie dan eindelijk: mijn haul met meer skincare dan make-up, met enkele oude favorieten en nieuwe ontdekkingen. Enjoy!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Zoveel moois!
  Wat een pech met de bestelling die uiteindelijk wel aangekomen was.

  Fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer he dat je daar niet makkelijker kan bestellen. Ik heb het idd ook al eens voorgehad, volgende keer probeer ik het ook eens met mijn paypal account!
  Maar blij dat het uiteindelijk toch gelukt is, superleuke bestelling! En dat oogschaduwpaletteje, ziet er geweldig mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Frustratie alom, haha! Ze mogen het ons beautyverslaafden toch wel gemakkelijker maken :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig