5 februari 2018

What's in my trash: opgemaakt januari 2018

Opgemaakt

Toen ik tegen de derde week van januari in mijn empties zakje keek, was het gene vette. Maar mijn eindspurt mocht er zijn, want ik ben erin geslaagd om alsnog heel wat opgebruikte producten te verzamelen!


Schwarzkopf Got2Be Push Up Volumizing hairspray
Barnängen Midsommar Glow bath & shower gel
Palmolive handzeep
Alma K Purify shower cream
Simple make-updoekjes
Treets Traditions Bamboo scrub
Kruidvat Nail Polish Remover
Colgate tandpasta
Oral-B tandpasta
Laura Mercier Creamy Body Wash & Body Butter in Ambre Vanillé
Park Avenue kwastenzeep
L'Oréal Studio/Pro Boost volumemousse
Oskia Super 16 Pro-Collagen serum
Seche Vite top coat
L'Occitane handcrème
Sephora tissue maskers
Kruidvat tissue masker
Masque Bar lip- en oogmasker
Kruidvat Relaxing masker
Kruidvat Lemon Cake masker
Charlotte Tilbury Magic Cream
L'Oréal Super Liner Perfect Slim eyeliner
Zenner elastiek
Invisibobble

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Je hebt weer veel mooie en luxe producten opgemaakt 👌

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt toch nog veel producten opgemaakt Stamatia ;)
  Barnängen Midsommar Glow bath & shower gel. Ik heb de groene. Eigenlijk was het een raadsel :) Is het een badschuim en/of was je jezelf ermee?
  Lijkt De Treets Traditions Bamboo scrub nier erg op de Talassoals Scrub van Collistar? En waarschijnlijk kwalitatief even goed en goedkoper dan Collistar? Ik ga binnenkort een nieuwe primer aankopen. Mijn laatste is van Chanel en ik wil graag toch eens iets anders proberen ;) Wat zou je mij aanbevelen? Het masker met advocado lijkt me ook fijn en ga ik zeker eens kopen. Masque Bar oogmasker vind ik ook niet goed (te droog). Qiriness Wrap vind ik veel beter. Givency Poudre Première heb ik genoteerd op mijn wishlist ;) Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik denk dat het een all-in-one is! Ik heb het in elk geval vooral als badschuim gebruikt.
   Die specifieke Collistar scrub heb ik nog niet gebruikt, enkel de zwarte en dat was toch nog iets anders. Maar Treets Traditions vind ik wel best hun geld waard, betaalbaar ook.
   Ik gebruik graag hydraterende primers, heb er nu eentje van Too Faced. Guerlain heeft er enkele fijne, Marc Jacobs heeft er ook eentje met kokosextracten die aangenaam is!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig