9 maart 2018

Nivea Body Mousse

Nivea Body Mousse

Voor wie het weekend wil gebruiken voor de broodnodige pamper-slash-me-time, heb ik nog een leuke tip: de Nivea Body Mousse!

Toen ik de flacons voor het eerst zag, dacht ik even dat het een mousse voor onder de douche was, à la de shower foam van Rituals. Maar nader onderzoek wees uit dat het dus gaat om een luchtige lichaamsverzorging voor ná het douchen.

Nivea Body Mousse

In plaats van de klassieke body lotion of body butter, smeer je je lijf in met deze luchtige, bijna donzige lichaamsverzorging. Het voordeel hiervan is dat het vrij snel gaat, máár dat je toch een intensieve verzorging krijgt, iets dat ik niet meteen verwachtte van een luchtige mousse.

Op dit moment zijn er twee varianten:
 • de Nivea Body Mousse voor de zeer droge huid in de donkerblauwe flacon bevat een verzorgend serum en amandelolie, bron van vetzuren, vitamines A en E, mineralen en spoorelementen. Deze is zéér hydraterend (lees: deze smeer ik 's avonds op en de volgende avond is mijn huid nog steeds opvallend gevoed) en heeft ook de klassieke Nivea-geur. Persoonlijk favorietje, zeker voor de koudere temperaturen!
 • de Nivea Body Mousse voor de droge huid in de lichtblauwe flacon bevat karitéboter en is iets minder hydraterend dan z'n donkerblauwe broertje.
Pro-tip: je hebt best weinig nodig van de mousse - het is heel verleidelijk om een grote toef mousse in je handen te nemen, maar dan kan je blijven smeren, haha. Geloof me, ik spreek uit ondervinding! Begin dus met kleine beetjes, want je zal zien dat je er ver mee geraakt.

Pssst... binnenkort komen er ook twee nieuwe varianten van de Body Mousse op de markt, in meer gepaste lentegeuren!

Nivea Body Mousse - 200 ml voor € 4,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Haha had je weer teveel ineens genomen? 😜
  Ik dacht ook eerst om ermee te douchen 🙃 Goed dat ik het lees.
  Ik ben alvast nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja echt! Ik had zo'n dikke toef op mijn handen en ik bleef maar gaan :D
   En toen ik begon te smeren, had ik door dat ik veel te veel had genomen.

   Verwijderen
 2. Dit is zo een fijn merk.
  Het is erg jammer dat dit geen fles is want met mijn zere handen kan ik soms de knop niet ingedrukt houden.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, ik dacht zelf ook dat het voor onder de douche was. Handig om te weten dat het om een soort bodylotion gaat.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht ook eerst dat het een douchemousse zou zijn! Wat leuk zeg. Dit wil ik wel eens proberen, lijkt me een hele belevenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt goed! Ik ben ook echt fan van hun douche mousses, fijne prijs en ik doe er ook langer mee dan Rituals! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de drogisterij heeft tegenwoordig echt wel fijne bodyproducten, blij om!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig