24 april 2018

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Gloss is back, y'all! Oké, eigenlijk is gloss nooit weggeweest, want het is een vaste waarde bij elk zichzelf respecterend make-upmerk. Maar de nieuwe glossjes hebben wél dat beetje extra! Eerder liet ik jullie al de nieuwe Lancôme L'Absolu Lacquers zien (glans, intensiteit én houdbaarheid), vandaag is het de beurt aan de nieuwe Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss.

Wie mijn InstaStories volgt, merkte wel dat ik meteen enthousiast was toen ik dit Urban Decay pakketje in ontvangst mocht nemen. Vooreerst: de verpakking. L.O.V.E.! Helemaal Urban Decay en duidelijk te onderscheiden van andere merken. De huls is grotendeels glanzend zilvergrijs - een beetje die industriële look - maar aan twee zijden volledig transparant, zodat je meteen de kleur en finish van de gloss kan spotten.

De applicator is langs de ene zijde plat, langs de andere zijde smal, ovaal afgesneden en in z'n geheel niet te fluffy. In feite is 'ie gemaakt van siliconen, en bevat de platte zijde genoeg product om de gloss in een enkele applicatie aan te brengen. Double dipping is dus niet nodig, maar ik doe het toch, omdat ik mijn lippen graag volledig bedek met een deftig laagje gloss.

Met de Hi-Fi Shine lijn gaat Urban Decay voor een ultraglossy look. Niet waterig, maar eerder zo'n cushion finish die je lippen optimaal plumpt. De formule bevat de nodige vitamine E voor hydratatie, maar het is vooral de pepermuntolie die je initieel voelt werken en voor dat plumpend effect zorgt. De geur en smaak is dan weer een blend van vanille en munt - yum!

Natúúrlijk gaat Urban Decay voor glossjes in allerlei tinten - van subtiel nude en rozig over rood tot dieppaars en zelfs goud! - en zijn er vier verschillende finishes: sheer cream, cream, holographic en metallic.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss
Swatches: Rapture (cream) - Fireball (holographic)

Het leuke aan glossjes is dat je met de formule kan spelen. Als je ze 'puur' aanbrengt blijven ze een zekere transparantie behouden. Met een lippotlood als basis krijg je meer intensiteit en kan je je look zelf tweaken, naargelang je met een lichter dan wel donkerder potlood werkt. En uiteraard werkt de gloss ook als topper over een (liquid) lipstick, zodat je wat meer dimensie op je lippen kan creëeren.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Rapture

Rapture is een naturelle roze gloss met een cream finish. De intensiteit is glossgewijs volledig in balans: een beetje kleur en dekking maar toch nog transparant zodat je de kleur van je lippen ziet doorschijnen. Rapture is voor mij een supergemakkelijke en draagbare kleur. Zo'n beetje my lips but better, maar met een hintje roze. Het draagcomfort is absoluut aanwezig en hoewel de gloss zeer goed hecht aan de lippen, bouwt er geen 'randje' aan de binnenzijde van de lippen op. Ik zou de formule niet helemaal plakkerig noemen, al blijft mijn haar er wel regelmatig in hangen als ik in de wind loop. In elk geval bougeert de Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss geen meter en blijft 'ie netjes aan mijn lippen hangen tot ik hem er zelf afveeg.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Fireball

Fireball daarentegen valt een beetje meer op dankzij z'n holographic finish. Al blijft ook Fireball als warmere roze gloss met gouden shimmers zeer draagbaar - deze holographic gloss draag je dus zonder zorgen ook overdag! De shimmers zijn overigens niet voelbaar op de lippen, dus het draagcomfort blijft, net zoals bij Rapture, erg hoog. Als ik een lippotlood als basis gebruik, kan ik de shimmers iets meer uitspelen, helemaal als ze het zonlicht opvangen.

Er zijn nog een aantal kleurtjes uit het draagbare nuderoze/lichtroze segment die ik wil ontdekken: Naked en Obsessed lijken me beide een meer universele draagbare kleur en zijn ook beide een sheer cream, en SPL lijkt me de koelere en lichtroze versie van Fireball dus eveneens holographic maar dan met zilveren shimmers.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Liploss - € 22,90 via Ici Paris XL of www.urbandecay.be

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Ooh wat mooie kleurtjes. Op 1ste zicht lijkt me Rapture de mooiste en makkelijkste kleur voor velen. Kiezen zal toch moeilijk worden met zoveel keuze ;)
    Of de holographic iets voor mij is, betwijfel ik, alhoewel je precies wel volumineuze lippen ervan krijgt :) Ik zal het eens moeten opdoen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Rapture past bij iedereen, denk ik. Maar toch wel genoeg keuze voor de durvers!

      Verwijderen
  2. Wauw...
    Deze zijn prachtig en het staat je mooi ;-)

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yaaaay, gloss!! Mooie kleurtjes, ik wil ze dolgraag eens uitproberen, al ben ik ook benieuwd naar die van Lancôme...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die van Lancôme zijn helemaal anders, maar als je van gloss houdt, ga je die ook wel goed vinden.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig