26 april 2018

What's in my trash: opgemaakt april 2018

Opgemaakt

We mogen nog enkele dagen genieten van april, maar ik gooi vandaag al mijn opgemaakte producten de deur uit!

Onder andere mijn Nars Laguna bronzer ging er zo goed als volledig door. Tot nu toe niet in België te koop, maar voor de liefhebbers heb ik goed nieuws, want vanaf 4 mei heeft het merk een geheel eigen counter bij Parfuma in Antwerpen - woohoo! Ik ga er dus snel langs - en kom er waarschijnlijk niet met lege handen buiten... meer hierover in de video!


Signal Integral White tandpasta
Park Avenue kwastenreiniger
Kruidvat oogmake-upremover
Sephora oogmasker
Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask
Starskin Close-U Firming Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask
Starskin Foot Mask
Starskin Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff
Starskin 7-Second Morning Mask
Starskin 7-Second Overnight Mask
Scholl vijl (navulling)
Bobbi Brown Hydrating Eye Cream
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix
First Aid Beauty Facial Radiance Pads
Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence
Tatcha The Water Cream
L'Occitane Relaxing Hand & Foot Balm
Jo Malone Lime Basil & Mandarin body cream
Rituals The Ritual of Sakura shower foam
Schwarzkopf Got2Be 2 Sexy Big Volume haarspray

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. The ritual of sakura is ook mijn favoriete geur!
  Zou je eens een video willen maken van je haarroutine?
  Ook ik heb helaas haar met weinig volume en tips zijn altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kijk ik toch graag naar je video's 🔝👏 Je hebt heel wat opgemaakt 😜 Ik had dit deze maand ook. En veel producten die ik nog nooit heb gekocht 😉 Nl. Rodial mask, Starskin Glowmasker Foaming Peeling, 7- second morning + overnight. Ze staan dan genoteerd op mijn verlanglijstje. Alleen jammer dat Sephora oogmasker en FAB niet in België verkrijgbaar is. Ik wil niet alleen daarvoor terug opnieuw een Visa aan te schaffen 🙂
  Kan je mij misschien nog eens een goede exfoliator aanbevelen die in België te verkrijgen is? Misschien een idee om in blog hierover meer te vertellen? Over AHA en BHA? Voordelen? Verschil tussen reinigen en exfoliëren? Misschien kent niet iedereen dit. Ik vind het toch interessant 😉 Bourjois Eye Primer 24 heb ik gisteren gekocht, ik ben benieuwd. Bij Parfuma gaan ze je heel graag zien binnenkomen 😜 Wat een geweldige vlog! I love it meid! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die buitenlandse beautymerken, daar lonken we toch vaak naar :D Hoewel het aanbod in België de laatste jaren echt wel goed is toegenomen, dus we mogen niet klagen.
   Is wel een ideetje om daar eens een blogpost over te schrijven. Het REN Glycolactic Radiance Mask vind ik wel een aanrader. Ik kocht het bij Cosmeticary (Brussel, Antwerpen en hebben ook een webshop). Niet voor dagelijks gebruik, maar fantastisch resultaat.
   Benieuwd wat je van de Bourjois eye primer zal vinden!

   Verwijderen
  2. Ik ben een week geleden begonnen met 2% BHA Lotion Exfoliant van Paula's Choice te gebruiken. Is dagelijks te gebruiken. Ik gebruik liever een masker dan dagelijks zoveel stappen te moeten doen (reinigen, tonic, exfoliëren, (booster) + serum, dag/nachtcrème. Dank je voor de super goede tip! Ik ben hier super blij mee en ga dit zeker proberen 😘😘

   Verwijderen
 3. Pixi en Seche kan je ook online kopen. Website is The Make Up Spot (ter info 😜)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig