22 mei 2018

Charlotte Tilbury The Duchess & The Queen

Charlotte Tilbury The Duchess & The Queen

Na de overdosis "The Royal Wedding" van afgelopen weekend, leek het mij alleen maar gepast om mijn werkweek te starten met deze twee Charlotte Tilbury lipsticks. Vers uit Londen - mijn beauty shoplog al gezien? - en natuurlijk helemaal in thema!

Meet: The Duchess en The Queen!

Charlotte Tilbury The Duchess & The Queen

Charlotte Tilbury The Duchess & The Queen

Swatches links: Charlotte Tilbury The Queen - rechts: Charlotte Tilbury The Duchess.

Charlotte Tilbury The Duchess & The Queen

De lipsticks van Charlotte Tilbury zijn mijn absolute nummer een en ik heb er intussen een aantal van verzameld. De verpakking straalt dat beetje retro over the top luxe uit en ik kan ze steeds in een oogwenk spotten tussen de rest van mijn lipsticks.

Charlotte Tilbury The Duchess lipstick

The Duchess is een K.I.S.S.I.N.G. lipstick, dus een creamy lipstick die pigment weet te combineren met een hydraterende basis. De formule glijdt als het ware over je lippen en is meteen dekkend, van de eerste keer. De lipstick voelt comfortabel op de lippen, laat ze er wat voller uitzien en de finish is een heerlijke cream: niet te mat, niet te glanzend en goed langhoudend. The Duchess is voor mij dé perfecte kleur: een beetje nude, een beetje roze en superdraagbaar. Helaas wel (volgens de CT website) limited edition, dus hier mag je niet te lang over twijfelen.

Charlotte Tilbury The Queen lipstick

The Queen wil natuurlijk wat meer opvallen dan The Duchess, haha. Deze is een Matte Revolution lipstick, iets minder creamy en meer satijn-mat. Het is een volle, gepigmenteerde lipstick die zeer goed hecht aan de lippen en na enkele uren zelfs een stain achterlaat. Een rijke frambooskleur, al kan je er ook de kleur van edelstenen in zien - fit for a queen, uiteraard! Voor een matte lipstick blijft 'ie nog best hydraterend en zit er een soort van lit from within glansje in, maar natuurlijk ietsje minder dan formule van The Duchess. De Matte Revolution lipsticks zijn ook ietsje anders gevormd: de vierkante top is perfect om de vorm van je lippen en de liplijn vrij secuur te volgen, ook zonder lippenseel. Een van de beste matte lipsticks in mijn collectie!

Charlotte Tilbury The Duchess - 3,5 g voor € 32,00
Charlotte Tilbury The Queen - 3,5 g voor € 32,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Deze staan je beiden wel heel mooi! En fijn dat ze goed langhouden, de ideale lipstick lijkt mij 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, hun houdbaarheid is top, zelfs van de meer creamy lipsticks.

   Verwijderen
 2. The Duchess is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook mijn favoriet! Ik grijp gewoon altijd naar zulke kleurtjes.

   Verwijderen
 3. Wauw prachtig😍, ik moet die ook hebben!!😱, ze zijn allebei even mooi❤️.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ziet er goed uit zeg, wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, ik had ze zeer snel op de wishlist gezet, haha.

   Verwijderen
 5. Wat een leuke namen! :-). En 2 prachtige kleurtjes ook. Zonde dat ze limited edition zijn ;-). Jammer ook dat Charlotte Tilbury wat 'moeilijker' verkrijgbaar is in België.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat The Queen al eerder in de collectie zat, maar The Duchess is wel zeker limited edition. Ik val vaak op zo'n LE kleurtjes en dan maar vloeken als het op is :D
   Ik zou het merk nog wel bij zoiets als Parfuma zien, dat zou tof zijn! Ik heb ook al vanop de Bijenkorf besteld, dat gaat ook vlotjes.

   Verwijderen
 6. Wat een mooie lipsticks, ze staat je beide ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig