24 mei 2018

Labello Pink limited edition

Labello Pink limited edition

Hashtag Pink Power bij Labello en dan nog eens in het kwadraat! Limited edition, maar geen geheel nieuw concept, aangezien Labello elk jaar wel een roze of rosé versie uitbrengt. Meestal zijn dat ook mijn favorieten: niet enkel voor de vrolijke kleur, maar effectief voor hoe de lipbalsem er op de lippen uitziet en ze verzorgt. Ik heb er dan ook al meerdere volledig opgemaakt, zoals deze roze Care & Color of deze Vitamin Shake die het in 2013 zelfs tot mijn best of beauty schopte!

Labello Pink limited edition

Dit jaar is er een roze duo: de 'standaard' Labello Pink limited edition in Soft Rosé is een hydraterende lippenbalsem met rozenextracten en geeft je lippen een lichtroze waas. Geen opvallende kleur of glanzende gloss, maar een deftige, fijne lippenbalsem die je lippen voedt. Hij ruikt lekker naar een vleugje vanille en zit in een schattige huls met bloementekeningen.

De Labello Pink limited edition in Pearly Shine geeft daarentegen iets meer glans dankzij de parelextracten - toch is het nog steeds een pure lippenbalsem en geen gloss. Die parelmoer finish zie je ook op de lippen en valt daardoor meer op dan die van zusje Soft Rosé. Pearly Shine houdt overduidelijk van donuts, want de dop werd er royaal mee versierd, hihi. De geur is ook iets duidelijker waarneembaar, een beetje zoet-fruitig, lekker!

Overigens spot ik op de website van Labello ook een Soft Rosé en Pearly Shine in het vaste assortiment dus ik vermoed dat deze versies limited edition zijn omwille van hun leuke verpakkingen!

Labello Pink limited edition in Soft Rosé - € 3,59 bij de supermarkt/drogisterij
Labello Pink limited edition in Pearly Shine - € 3,99 en enkel bij Colruyt

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ook super, ik ga de pearl shine zoeken😍, bedankt voor de tip☺️.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst gebruikte ik de Labello Vitamin Shake Acai Bes & Wilde Appel en ik vond die heel fijn ook die kleurwaas! Toen ontdekte ik de Aloe Vera lippenbalsem Forever en nu die op is gebruik ik terug de Labello Vitamin Shake. Ik had er nog 1tje in voorraad 🙂 Heel spijtig dat die niet meer verkocht worden. Labello Care & Colour heb ik dan weer nooit gekocht. Misschien ga ik best de Soft Rosé aanschaffen. Deze spreekt mij denk ik het meest aan, maar éérst die van mij opmaken 🙂 Fijne tip en mooie foto's Stamatia! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jammer genoeg wisselt het assortiment wel snel, dus als je iets goed vindt, verdwijnt het weer. Maar gelukkig komen er ook even vaak weer nieuwe versies op de markt, en dan kunnen we weer testen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig