16 mei 2018

Lancôme La Vie Est Belle L'Éclat eau de toilette

Lancôme La Vie Est Belle L'Éclat eau de toilette

Met deze Lancôme La Vie Est Belle L'Éclat eau de toilette heb je alvast zeer goede vooruitzichten, want complimentjes zijn nooit veraf. Zonder zever, ik ben de afgelopen week al driemaal gecomplimenteerd op het werk en telkens droeg ik deze L'Éclat eau de toilette.

Met L'Éclat krijgt La Vie Est Belle een vertakking in de zijlijn: in de hoofdlijn zitten alle varianten van de 'pure' La Vie Est Belle (zoals de eau de toilette, check mijn oude review hier), in de zijlijn ontwikkelt L'Éclat zich verder met eerst een eau de parfum en deze eau de toilette.

Ook nu blijft de immer stralend lachende Julia Roberts gezicht van de geuren en dat heeft natuurlijk te maken met de happiness vibe die er van af spat. Eerlijk, ik vind de flacon van L'Éclat mooier - de elegante lijnen en het schattige strikje werden behouden, maar de toegevoegde multifacetten stralen voor mij nog nét wat meer luxe uit. De flacon staat symbool voor een 'kristallen glimlach' en mits een beetje fantasie kan ik mij dat inderdaad voorstellen.

L'Éclat draait rond de oranjebloesem (check ook het oranje organzastrikje om de hals) en de eau de toilette verkent specifiek het nerolifacet van de sinaasappelboom.

Top: mandarijn,- pompelmoes- en bergamotessence x roze peper x thee
Hart: neroli-essence x jasmijnabsolu x oranjebloesemabsolu x rozenessence
Basis: iris x patchouli x ambroxan x muskus

L'Éclat is in essentie een warme, zonnige geur - ook al opent hij eerder zesteachtig. De frisheid maakt echter snel plaats voor een zonnig hart en de oranjebloesem krijgt zo de kans om te schitteren. Hoewel de geur dan voor mijn neus minder waarneembaar is, blijkt de blend met mijn huid wonderwel te lukken - vandaar de vele complimentjes die mijn collega's mijn richting uit gooiden. De basis is zoals ik ze graag heb: verslavend zoet en met een warm houtaccent. De oorspronkelijke zeste maakt dus plaats voor een elegante basis, die nooit overdadig overkomt. De combinatie van oranjebloesem met neroli is voor mij een absolute voltreffer en geeft deze L'Éclat eau de toilette een pak goede punten - van mij én van m'n collega's!

Lancôme L'Éclat eau de toilette - 50 / 100 ml voor € 82,00 / 115,00
Verkrijgbaar in de parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. En het is ook nog eens een heel mooi flesje 😉
  Ik heb er nog niet aan gesnuffeld, maar daar komt vlug verandering denk ik 😜
  Geef toe, het is toch fijn als anderen zeggen dat je een lekker geurtje draagt.
  Ik ben nu echt nieuwsgierig ernaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het flesje is prachtig!
   Ja, absoluut, ik was verrast door het aantal complimentjes :D

   Verwijderen
 2. Klinkt goed! Ik hou wel van de geur van Oranjebloesem, dus denk dat deze ook wel wat voor mij is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ligt al een tijdje in de parfumerie, dus eens gaan testen ;-)

   Verwijderen
 3. Ik vind de originele La Vie Est Belle geweldig, dit is vast ook een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik wel, de geuren zijn wel verwant aan elkaar!

   Verwijderen
 4. Ik heb de originele La Vie Est Belle (parfum) ook gehad. Zeker een goede geur, maar toch ben ik meer voor de 'klassiekere' geuren zoals J'Adore Dior of Coco Mademoiselle Chanel.

  Door jou review ben ik echter toch wel nieuwsgierig geworden naar deze variant :-). Misschien is de 'Eclat' lijn meer mijn ding ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, ja, ik heb al eens een flesje Dior J'Adore Absolu opgemaakt - heerlijk!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig