12 juni 2018

Vlog: wat ik deed, droeg, at en kocht


Een drukke vlog, dus de titel is een samenraapsel, maar dan ook wel weer exact wat ik allemaal deed, haha.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Fijne vlog, met veel positiviteit! :-)

  Ook leuk dat je eens bij Shoppingcenter Docks bent kunnen langsgaan. Heb je de mogelijkheid gehad om het een beetje te verkennen? Ik ben er al een aantal keer geweest; Mijn werkplek is daar niet zo ver vandaan (met de tram dan), dus als ik eens een half dagje verlof heb, durf ik me er wel eens naartoe begeven ;-). Ik vind het een heel aangenaam, ruim en open shoppingcenter. Er is ook nooit superveel volk, waardoor je echt op je gemak kan shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er een beetje kunnen rondlopen, maar was echt wel onder de indruk. En inderdaad, een heel open gevoel! Ik wil nog eens teruggaan, los van een event, om er meer te ontdekken.

   Verwijderen
 2. Leuk zo een foodtruck festival!
  Jullie tuin ziet er mooi uit.
  Prachtige aankopen had je gedaan 👌

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke nagellak droeg je helemaal op het einde van de vlog? Ik denk be dior van dior. In elk geval vind ik het een mooi en stijlvol kleurtje :D

  Je lijkt me een mooie collectie nagellak te hebben. Eentje die laatst nog werd uitgebreid met drie essie lakjes van een winkel in maasmechelen village. Fijn dat je kunt afwisselen :D

  Je had suikerspin < 3

  Fijn dat timo kunstzinnig is aangelegd; )

  Hopelijk komt er weer een opgemaakt filmpje aan.

  Dag stamatia :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is ProNails Longwear Color in de kleur Violeta! Maar ik snap dat je aan Be Dior dacht, want ze hebben wel wat weg van elkaar.
   Opgemaakt filmpje komt er inderdaad weer snel aan!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig