10 juli 2018

Batiste Nude droogshampoo

Batiste Nude droogshampoo

We kregen een dagje respijt, maar vanaf morgen schieten de temperaturen terug de hoogte in. Héér-lijk weer, I like it! En al helemaal voor de thuisblijvers onder ons, zo krijgen we toch een beetje zomergevoel in de achtertuin, yeah!

De hogere temperaturen laten zich wel voelen - mijn haar heeft de neiging om wat slapper te hangen als gevolg van de warmte en ik heb niet veel zin om steeds mijn haar te wassen en te stylen. Zoals steeds blijft droogshampoo mijn beste vriend voor tussen wasbeurten in.

Na mijn favoriete lancering in het voorjaar  - de fantastische Golden Rose, die ruikt naar high end roosjes en vanille - zoekt Batiste het deze zomer in lichtere en luchtigere oorden.

Batiste Nude droogshampoo is naar mijn aanvoelen een zeer neutrale, lichte en subtiele geur. Ik vind hem discreter dan de geur van de Original, want hij blendt naadloos in en overheerst niet boven je parfum of bodylotion. Nude is dus dé droogshampoo voor wie al die fruitige en bloemige parfums een beetje too much vindt en liever zo goed als naturel gaat.

Zeven jaar geleden kocht ik mijn allereerste Batiste miniflacon en sindsdien ben ik helemaal om. Mijn BFF voor in-between-washing-days, zoals dat netjes heet, haha. De mini's bewaar ik tegenwoordig voor tripjes en vakanties, thuis gebruik ik liefst de fullsize flacons.

Batiste is in de eerste plaats een droogshampoo die je haar een echte oppepper geeft. Voor gebruik goed schudden en dan sprayen, lok per lok op de haarwortels vanop een 30 cm afstand. Voor het beste effect laat je het even inwerken, voor je het dan door je haar masseert. Nog even de borstel erdoor en klaar! Met de hulp van Batiste kan ik altijd nog een dagje (en soms zelfs twee, ahum) verder voor ik mijn haar moet wassen - mijn redder in nood!

Ook handig: gebruik droogshampoo vóór het sporten, zodat het zweet (want ja, in mijn geval staat sporten zonder twijfel gelijk aan zweten) al wordt geabsorbeerd en je haar niet zo'n natte boel wordt. Of gebruik droogshampoo 's avonds, zodat het de hele nacht kan intrekken en je met een frisser hoofd wakker wordt.

Tot slot, met de zomerse feestjes, huwelijken en festivals in het achterhoofd: droogshampoo is een uiterst trouwe bondgenoot als je gaat vlechten of opsteken, omdat het meteen zorgt voor meer volume, textuur en beter houdbaarheid. Zeker met fijn haar kan ik dit appreciëren, want mijn eigen haar  is fijn en flou en vlechten en opsteken gaat nu eenmaal beter als mijn haar een beetje meer grip heeft.

Batiste Nude droogshampoo - 200 ml voor € 5,49 bij Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Het blijft een heerlijk product en ik maak er ook altijd graag gebruik van!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig