11 september 2018

Lancôme Skin Feels Good foundation

Lancôme Skin Feels Good

Een tijdje geleden belandde deze Lancôme Skin Feels Good in mijn bus. Een foundation die niet alleen zorgt voor dekking, maar tegelijk iets doet voor je huid? Tell me more!

Want: feeling good is the new looking good, aldus Lancôme. En dus moet make-up niet enkel optimaal presteren maar dat tegelijk combineren met gebruikscomfort en bescherming. Kortom: een hybride product dat make-up en verzorging laat samenwerking in functie van een mooie, glowy en gehydrateerde huid.

Het resultaat is Skin Feels Good, een foundation die in eerste instantie een naturelle voile over je huid legt en een stralende teint geeft - aka no makeup makeup. De hydraterende en anti-oxiderende bestanddelen werken dan op langere termijn in op de huid. Skin Feels Good bevat daartoe twee vochtmagneten: plantaardige glycerine trekt het vocht naar zich toe en maakt de huid voller, waarna hyaluronzuur het vocht in de huid houdt. Er zijn echter ook twee meer beschermende ingrediënten: moringa zaadextracten vormen een schild dat je huid beschermt tegen oxidatieve huidveroudering en uiteraard zorgt ook de SPF 23 voor UV-bescherming.

Lancôme Skin Feels Good

Lancôme Skin Feels Good

Skin Feels Good komt in een superfijne tube met pomp: compact, zonder breekgevaar en gemakkelijk te doseren. Misschien niet erg luxueus nu er geen zware glazen flacon aan te pas komt, maar in essentie is het een foundation die snel in de (reis)tas wordt gesmeten en kan presteren. De formule voelt fijn aan - fris, maar niet vettig - en geeft een lichte tot medium dekking die mijn huid egaliseert, zonder dikke lagen make-up. Zoals steeds poeder ik mijn make-up zodat alles blijft zitten en ik moet zeggen dat Skin Feels Good zich door de dag wel goed kan handhaven.

Qua kleur kan je kiezen tussen acht tinten met gele en roze ondertonen. Ik draag hier 02C Natural Blond, met een licht rozige ondertoon. Normaliter grijp ik eerder naar foundations met minstens een neutrale ondertoon, maar bij het uitblenden lijkt Natural Blonde zich nog goed aan te passen aan mijn huid en de juiste toon aan te nemen. Ik kom er dus nog mee weg!

Naar mijn aanvoelen is Lancôme Skin Feels Good meer dan een gimmick of een tube vol mooie praatjes. Als ik terugkijk naar de foto's hierboven waar ik de foundation draag, kan ik alleen maar bevestigen dat zowel de make-up als mijn huid er goed uitzien. Ik draag uiteraard make-up, maar alles ziet er fris en nog vrij au naturel uit. Bovendien kan Skin Feels Good zich erg goed houden op mijn gemengde huid, wat voor mij bevestigt dat het het beste van twee werelden combineert: het zorgt ervoor dat je je make-up naar een hoger niveau kan tillen door er wat extra skincare aan toe te voegen.

Lancôme Skin Feels Good foundation - 32 ml voor € 40,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

  1. Ziet er inderdaad naturel uit!
    Ook goed om te horen dat iemand met een gemengde huid deze kan verdragen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik was ook flink verrast! Meestal zijn glowy, gezonde foundations iets minder aangepast. Wel afgepoederd, uiteraard, maar dat doe ik met elke foundation.

      Verwijderen
  2. Ziet er inderdaad heel naturel en heel mooi uit. Mss moet ik mijn EL Double Wear omruilen (= verzegeld) ;) Dit is echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dit geeft een prachtig resultaat 👌
    Pretty look.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Benieuwd naar! Alvast een mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Idd keuzestress :) Ik ben nog steeds ah twijfelen :) Wat vind je van de dekking? Zou je deze als 'algemene' score gelijk zetten met double wear?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, Double Wear biedt naar mijn aanvoelen meer dekking met één laagje. Het is natuurlijk ook een mattere finish, dus dat kan ook wel inspelen op de dekking, terwijl die van Lancôme echt wel de gezonde look nabootst.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig