9 september 2018

InstaLoves: augustus 2018


Yes, it was! Een receptje dat ik vond in het boekje van de AH: cheese nachos, pulled chicken, barbecuesaus, cheddar, rode ui, maïs en avocado - lekker en eens iets anders dan mijn standaard weekgerechten. Ik link het hier ook even, dan kan je gewoon doorklikken naar het recept.Met het hete weer stelde ik mijn kappersbezoek uit, tot het echt niet meer anders kon. Mijn haar had dringend nood aan wat opfrissing en ik kreeg een glaasje water om de warmte te trotseren.

Helaas was de kapster ietsje té enthousiast. Ik vroeg enkel de puntjes te knippen, maar uiteindelijk was er heel wat meer af dan gewenst. Dat groeit gelukkig wel terug, maar toch was het even wennen! Ik heb mijn haar jarenlang erg kort gehad, dus ik weet wel zeker dat ik voor nu geen afstand kan nemen van mijn lange haar. Groei, haartjes, groei!


De airco in mijn auto is nog steeds stuk - eerlijk gezegd zie ik er tegenop om naar de garage te gaan. Mijn auto is 13 jaar oud en ik vrees dat het de airco zelf is die kapot is, wat zoveel wil zeggen als dat het mij veel geld zal kosten om het te laten herstellen. Bovendien is het slechts een handmatige airco, dus lang niet zo efficiënt als een (half-)automatische airco. Alles tezamen lijkt het verloren geld om het te laten fixen, al betekent dat ook dat ik met het hete weer heel wat heb gezweet, haha. En nee, met de ramen open rijden, heeft echt niet hetzelfde effect!

Ik was dus steeds extra dankbaar als ik met Timo kon meerijden - liefde voor een deftige airco!


Een van mijn zovele guilty pleasures: Ik Vertrek kijken. Ik duim altijd voor een goede afloop, maar kan mij niet van de indruk ontdoen dat sommige mensen echt wel onvoorbereid naar het buitenland vertrekken. De taal leren, zou toch een evidentie moeten zijn, nee? En zo'n businessplan kan ook geen kwaad.


Een fijne levering: geen beauty deze keer, maar koekjes! Met de groeten van Primark, die het Leaping Bunny-logo kregen voor hun dierproefvrije beauty.


Het was even wennen toen ik mijn kleedjes, shortjes en sandalen moest inruilen voor een lange broek en dichte schoenen. Dat voelde écht heel vreemd aan! Intussen ben ik het alweer gewend.


Waar de aantrekkingskracht vandaan komt, geen idee, maar Tigra is nog altijd dol op mijn Birkenstocks, haha!


Ik had ook eens een geweldig idee: 's morgens sporten, zodat ik energiek aan mijn dag kon beginnen. Dat pakte even anders uit. Helemaal duizelig van de inspanning heb ik halfweg moeten opgeven. Mijn lijf bevestigde wat ik al wist: ik ben helemaal geen ochtendmens!


Een terugblik op augustus wil ook zeggen dat ik kan terugkijken op mijn vakantie. Onze lunch bij Westpunt in Hasselt was zeer gesmaakt, niet enkel voor het eten maar ook voor de mooie locatie!


We trokken richting Antwerpen voor een goed zicht op de 'bloedmaan' vanop het MAS, maar dat pakte verkeerd uit, haha. Door alle bewolking was er niets te zien dus dropen wij terug af - check ook deze vlog voor meer.


Gelukkig slaagden we er in om een tafeltje op het terras te bemachtigen bij Otomat voor een portie superlekkere pizza. Ik weet niet meer exact welke pizza ik koos, maar ik kan je wel zeggen dat ik mijn keuze niet heb beklaagd.


Een kleine rant: niet dat élke blogger het over de geschiedenis van een stad moet hebben of in detail monumenten moet laten zien, maar het zou wel fijn zijn om méér te lezen en te zien dan enkel een mooi snoetje op een klif - in een gesponsorde outfit bovendien. Ik ben bijvoorbeeld altijd benieuwd naar de concrete plekken/adressen/restaurants die de blogger in kwestie bezocht, zodat ik daar zelf ook iets aan heb. Linkjes naar goede inhoudelijke blogs en Instagram-accounts zijn altijd welkom!


Feelgood op Netflix: de film To All The Boys I've Loved Before. Héérlijk nononsense op een zondag en ik denk dat ik hem nog eens een tweede keer zal bekijken, just for fun!Op weg naar Hasselt voor een brunch met mijn tante! Ze woont in Florida en dus is een 'snel' bezoekje niet aan de orde. Het was intussen vijf jaar geleden dat ik haar zag, maar het was zeer fijn om nog eens bij te kletsen en wat tijd met elkaar door te brengen. Een bezoek aan Florida staat bij deze op de planning!


De brunch op de kaart bij Le Pain Quotidien is een aanrader! Wel eentje voor de iets grotere honger, want je krijgt best wel wat op het bord geserveerd - ik kreeg niet eens alles op.


Het risico van een last minute manicure... nog niet hélemaal droog en dan is een accidentje snel gebeurd. Ik bleef hangen aan de rits van mijn handtas, wat resulteerde in deze scheurtjes. Na de brunch smeerde ik nog een extra laagje nagellak en top coat en was er bijna niets meer van te zien, hèhè.


Roosjes in de promo bij AH, twee bosjes voor 5 euro. Een fris bosje bloemen fleurt onze keuken altijd meteen op!


Ocharme Tigra en haar gevoelige oortjes. Ze had op dat vlak meer last van Pukkelpop dan wij, wat resulteerde in een grumpy kitty.


Wij daarentegen lagen languit in de zetel, haha. Het hoeft niet altijd spannend te zijn - een rustige namiddag op de zetel is zeker ook oké! Zeker nu we Netflix hebben, kunnen we er extra van genieten.Ik browse graag op websites van luxemerken - online windowshopping zeg maar, kijken maar niets kopen. Tot ik deze horribele gedrochten spotte op de website van Prada. VOOR 750 EURO DAN NOG. De bestie was evenzeer gechoqueerd. Het is absoluut waar wat ze zeggen: als je lang genoeg wacht, komt alles terug. Maar ik heb de '90's al gehad en ik ben er klaar mee.


Homemade dadel-amandel-cacaoballetjes. Ook een receptje uit het boekje van de AH, dat ik zelf aangepast heb door er cacao aan toe te voegen. Supersimpel om te maken: dadels, amandelen, cacao en koksolie in de blender, balletjes van maken en dan rollen in geraspte kokos voor de finishing touch. Ook hier een linkje naar het recept. Best lekker, dus ik was trots op mezelf! Ik bewaar ze in een Tupperware-doosje in de koelkast en dan blijven ze nog even goed.


Ik deed (alweer) een poging om meer te sporten. Ik zweet me dan te pletter, maar sweat is just your fat crying, dus neem ik dat er wel bij. Oké, oké, ik doe het ook voor de pasta achteraf - betrapt.


Lang geleden dat we nog eens bij BOON in Hasselt zaten, maar oh-em-gee, wat is het er goed. Bij onze drankjes kregen we een mini chocomousse en pralientjes, zéér de moeite. Chocoladelovers weten waarheen.


Mini shoplog: ik kocht voor de zoveelste keer Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in de kleur Taupe. Mijn standaard product om de wenkbrauwen naturel en snel bij te vullen. Vind het trouwens altijd bizar dat ik als vrouw bij mijn aankopen mannenstaaltjes krijg. Waarschijnlijk denken ze dat ik iets te zeggen heb over het parfum dat mijn hubby gebruikt - wat ook wel ergens waar is, haha.


Drie jaar geleden al - wat vliegt de tijd! Ik schreef toen ook heel wat blogposts over onze voorbereidingen en planning, dus die kan je nog steeds teruglezen in mijn Wedding Series.
Om onze huwelijksverjaardag te vieren, gingen we eten bij Gusto in Genk. Ik droeg een kleedje van Self-Portrait dat ik een tijdje terug in de uitverkoop kocht. Ik ging voor knielaarzen en een lederen jasje om het geheel een minder formeel karakter te geven.

Bij Gusto gingen we voor het vijfgangenmenu, met als afsluiter dit dessertje. Alles was weer lekker en ik kijk al uit naar volgend jaar!


Oooh, dit was een fijne ontdekking! Een tijdje geleden blogde ik al over Estée Lauder Double Wear, Double Wear Light (die uit assortiment ging) en de nieuwe Double Wear Nude Water Fresh Nude, waar ik persoonlijk een beetje teleurgesteld in was. En toen zag ik dit voorbijkomen! Blijkbaar is Double Wear Light terug, maar ik weet niet of het exact dezelfde formule is als zijn gelijknamige voorloper. Ik zag wel al dat de namen van de kleuren overeenkomen met die van de gewone Double Wear, dus als het een beetje meezit,, hoef ik niet meer te zoeken naar de juiste kleur - 2N1 Desert Beige.
Ook nieuw binnen: het Urban Decay Born To Run palet. Ik ben nog altijd een beetje flabbergasted dat Urban Decay hun originele Naked palet uit de schappen haalt, maar dit Born To Run palet kon mijn pijn wel even verzachten. Sinds ik hem in huis heb, probeer ik verschillende looks te maken en kleuren te combineren, zodat ik een deftige review kan schrijven. Soon more!


Lol. Nét een Sephora haul gedaan en dan krijg ik natuurlijk deze mail binnen. Voor de liefhebbers: Sephora.com verzendt niet naar Europa, maar je kan wel bestellen en verzenden naar een adres in de VS, ook naar kantoren of hotels. Rechtstreeks betalen met de credit card lukte trouwens niet omdat Sephora niet toestaat dat je betaalt met een kaart die gelinkt is aan een buitenlands adres waar ze niet naar verzenden, maar ik kon wel betalen met Paypal - die dan gelinkt was aan mijn kaart, dus eigenlijk lukte het wel met mijn kaart, maar dan via een omweg. Als je iemand kent die er op vakantie gaat, kan je dus nog steeds je Sephora fix voldoen...Nog tot eind november kan je in Genk terecht voor The World of Tim Burton. Ik kocht vooraf tickets en we bezochten de expo op een zonnige zaterdag. Niet enkel de expo zelf, ook de omgeving is de moeite! Op C-Mine staat alles in het teken van de mijngeschiedenis van Genk en ik blijf het prachtige gebouwen vinden.Op de eerste verdieping is er nog het Burton Café, dat je vrij kan bezoeken, ook zonder tickets. Ze verkopen er onder meer zoete en hartige wafels, maar ik ging voor de chocoladewafel, die was gevuld met warme, gesmolten chocolade. Lekker, maar geen uitzonderlijk bijzondere wafel. Onze echte lunch namen we bij Peppe's in het centrum van Genk. Jammer genoeg was het terras volzet, maar binnen was het zeker zo goed vertoeven. Ik ging voor de cannelloni en Timo voor de suggestie met kip.


Een mirakel! Zolang het heet weer was, keken we uit op een zandbak, maar intussen hebben we gras! Whoohoo! Op dit moment wachten we nog op de levering van onze lange grassen, en dan is onze tuin (naar onze normen toch) helemaal klaar. Fijne zondag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Super veel leuks gedaan in augustus! Ik heb mij ook een lederen jasje (licht blauw) aangeschaft in de outlet in Roermond. De beige kleur was voor mij te flets. Ik ben benieuwd wat jij van Clarins Double Serum gaat vinden. Het lijkt ook wel een aanradertje te zijn …

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, maar dat lichtblauw is ook mooi! Ja, dat beige moet net passen, bij mij mag het niet te warm zijn want dan clasht het ook met mijn huidskleur.
   Ik vond het wel een fijn staaltje, ik denk dat ik nog wel een fullsize van het Double Serum zal kopen. Het werd recent geherformuleerd en zou nog beter zijn dan eerst, dus ... benieuwd!

   Verwijderen
  2. Oh, recent geherformuleerd … wist ik niet. Double Wear Serum van Clarins ofwel Enlighten van EL zou ik mss nog willen. Mss wil ik er één kopen met mijn 30% korting en van het andere vraag ik om een staaltje. Hopelijk lukt dat ;)

   Verwijderen
  3. Ja, het zou wel beter moeten zijn :-)
   Enlighten heb ik hier ook nog liggen, maar nog niet gebruikt. Blijft ook nog even toe aangezien ik eerst de rest wil opmaken.

   Verwijderen
 2. Wat leuk van jullie tuin!

  Ik ben overigens ook nieuwsgierig naar de vernieuwde Double Wear Light. Ik heb de originele DW ondertussen een 'nieuwe kans' gegeven ;-). Ik denk dat ik er voorheen teveel van gebruikte terwijl dit eigenlijk niet nodig was, aangezien deze al een sterke dekking heeft.

  Alvast een goed begin van de week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! Ik kijk uit naar het eindresultaat met de hoge grassen, maar daarvoor moeten we eerst nog even aan de slag. Hopelijk tegen dit weekend in orde!

   DW heeft inderdaad niet veel nodig. Ook kan je hem aanpassen naargelang de applicatiemethode. Met een Beautyblender wordt het resultaat nog iets meer naturel, een kwast is wat dekkender.

   Verwijderen
 3. Onze kat ligt ook heel graag op onze pantoffels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke summer en zoveel gedaan ;-)
  De dress voor het diner om jullie trouwdag te vieren staat jouw super pretty!
  Vervelend dat je even niet zo lekker was.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoveel leuke foto's!!! Die nacho's zien er heerlijk uit, net als al het food in je foto's!! Ik ben toch nog niet gewoon aan lange broeken en gesloten schoenen :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ooh, ik mis de zomer ook, hoor. Deze week koud gehad op het werk, maar ik ben nog niet klaar voor dikkere laagjes :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig