30 september 2018

NARS Laguna, Bumpy Ride & Capri


Ergens in het voorjaar lanceerde NARS het volledige assortiment bij Parfuma en ik was toen een van de lucky few die de onaangeroerde counter in avant-première mocht bewonderen - check de vlog over de opening! Het zal geen verrassing zijn dat ik Parfuma niet met lege handen heb verlaten...

Over de NARS Bronzing Powder in Laguna schreef ik drie jaar geleden al een review (toen nog wel in een limited edition palet). Tot op de dag van vandaag blijf ik daar voor de volle 100% achter staan en ben ik goed op weg om ook Laguna nummer 2 op te maken.

Van Laguna heb ik lang gedacht dat hij te donker zou zijn voor mijn bleek velletje - niets is echter minder waar! Bovendien is ook de ondertoon eerder neutraal, waardoor hij niet al te oranje neigt, noch te assig wordt. Hoewel ik in de pan een hele fijne gouden bespeur, krijgt Laguna op mijn wangen een satijnfinish zonder aanwezige shimmer. Z'n finish en ondertoon maakt dit een perfecte all-in-one bronzer, waarmee ik mijn gezicht tegelijkertijd een beetje vorm én warmte geef. Wat dat betreft kan hij bijvoorbeeld concurreren met de bronzer uit het Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow palet, die dezelfde eigenschappen heeft. Over Laguna moet ik nooit nadenken, het is een bronzer die ál-tijd werkt, met als gevolg dat ik ook in dit exemplaar flink pan aan het raken ben. Een echte aanrader!


Als er één blush in de beautywereld bijna mythische trekjes heeft, is het NARS Orgasm wel - en toch ging ik daar niet mee naar huis. Want bij het swatchen viel mijn oog op Bumpy Ride, en die wist meteen een plekje in mijn shoppingmandje te veroveren.

NARS Bumpy Ride wordt omschreven als een shimmering candy pink - geen wonder dat ik hierdoor werd aangetrokken, haha. Ik zou zeggen dat Bumpy Ride de volwassen versie van Orgasm is: niet je standaard Barbieroze blush maar een mooie mix van roze en koraal en met een lichte shimmer (minder shimmer dan Orgasm!) die je wangen wat dimensie geeft zonder overdadig te zijn. Het is een frisse kleur die ik heel het jaar door zou dragen, maar die misschien nóg beter tot zijn recht zal komen in de lente en zomer.

De NARS blushes zijn nog steeds heel erg stevig geperst. Dat maakt ze zeer veelzijdig omdat je zo je blush kan variëren van een eerder transparant waasje tot uiteindelijk opbouwen naar een meer intense, gepigmenteerde blush. Het vergt misschien iets meer werk om tot het eindelijke resultaat te komen (zeker als je voor een fellere blush gaat), maar het risico op overdaad is dan weer minimaal.


NARS Laguna - Bumpy Ride - Capri


Ten tijde van de opening bij Parfuma was er veel te doen rondom de nieuwe Highlighting Powders van NARS. Hoewel de champagnekleurige Fort de France op mijn lijstje stond, ging ik toch naar huis met de eerder rozige Capri.

NARS Highlighting Powder in Capri is een 'volwassen' highlighter: geen glitter, geen gloss, maar een mooie luminositeit die wordt onttrokken aan een formule waarbij transparante poeders en parelmoer lijken te smelten in de huid. Dankzij de zogenaamde Seamless Glow Technology ligt het Highlighting Powder niet op de huid noch heeft het een poederig effect. Mijns inziens ook het type highlighter dat perfect werkt in een professionele omgeving en waar je weinig mis mee kan doen. Toeval of niet: Laguna, Bumpy Ride en Capri werken wonderwel samen en doen het erg goed als trio. 

NARS Bronzing Powder - 8 g voor € 39,00
NARS Yachiyo Kabuki Brush - € 55,00
NARS Highlighting Powder - 14 g voor € 38,30
NARS Blush - 4,8 g voor € 31,50
Verkrijgbaar bij Parfuma (shop in Antwerpen en online)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Laguna wil ik ook nog eens proberen! Gebruik nu heel veel verschillende contourproducten door elkaar, maar ben eigenlijk wel toe aan een wonder-bronzen die bij elke look mooi staat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga voor snel en simpel :-) Het is natuurlijk geen die hard contouring, maar het is wel zo gemakkelijk.

   Verwijderen
 2. Wauw het zijn mooie producten!
  Zo prachtig is de blush.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze producten niet maar ze klinken enorm goed! ik hoor hier heel veel positieve verhalen over

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al jaren hoorde ik over Laguna, blij dat ik hem heb gekocht!

   Verwijderen
 4. Van dit merk heb ik nog nooit iets gekocht. Ik wist niet dat ze zo goed waren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een zeer uitgebreid merk met heel veel kleurenkeuze. Voorheen gewoon moeilijker te krijgen maar sinds ze bij Parfuma staan, is het wat haalbaarder (ook om eens te gaan swatchen en in het echt te zien).

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig