4 oktober 2018

InstaLoves: september 2018


De laatste van het zomerseizoen! Ik houd van foodtruckfestivals, dus ik pik er eentje mee wanneer ik kan. Gezellig onder een zonnetje in het park, meer moet dat niet zijn!


Grootste verrassing was toch wel deze noodleburger! Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar dit is dus best lekker! Door de manier waarop de noedels worden gebakken en samengeperst, blijft alles netjes zitten en heeft het echt de functie van een broodje.


Een bekend gezicht op TV! Ik heb al eerder gedeeld dat ik geabonneerd ben op Dr. Pimple Popper en nu leert ook het grote publiek haar kennen. Vreemd genoeg ben ik de enige fan in huis, haha. Waarschuwing: niet voor gevoelige zieltjes!


Foodgewijs was september best gezond. Zalm in de pan en broccoli in de oven met knoflook en limoen - en euhm, ja, die klodder tartaar moet je maar even negeren :D


Deze was leuk! Een bingo voor je horoscoop - ik had toch wel een lijntje vol :DTwee Netflix-series deze maand! Toen ik White Collar deelde op InstaStories, kreeg ik vooral de opmerking dat het hoofdpersonage er toch echt wel mocht zijn. Wat ook zo is, hihi. Máár White Collar is ook werkelijk een fijne serie om te volgen. In het kort: een oplichter wordt gevat en mag zijn straf uitzitten door te werken voor de FBI en te helpen op de afdeling witteboordcriminaliteit.

Daarna keek ik naar Breaking Bad, een heel ander type serie - en ja, ik loop enkele jaren achter. Ook deze serie had heel veel fans in reactie op mijn InstaStories en ik moet zeggen, het is zeker de moeite. Breaking Bad staat voor drama en spanning tot de laatste minuut, al had ik ergens gehoopt op een happy end voor alle personages. Ik wil ook wel spin-off Better Call Saul kijken!

Nieuwe beauty goodies! Het oogmaskertje van K-Glo vond ik erg fijn: het bedekt heel de oogzone rondom en is daardoor wel erg effectief. Te koop bij Di, net als de Pumped Up shampoo en conditioner van Noughty. Noughty gaat voor 97% natuurlijke haarverzorging en ben ik op dit moment aan het testen, net als de nieuwe Kiehl's lipproducten. Het kleine potje is een dikke, verzorgende balsem die werkt als nachtmasker, de twee tubetjes zijn verzorgende lipbalsems met een kleurtje. De Nivea Q10 crèmes zijn nu ook zonder parfum te krijgen en ik ontving diezelfde dag ook mijn order van Ici Paris XL. Ik maakte gebruik van de 21% korting om een aantal producten aan te schaffen. Ik ging speciaal voor de nude Beautyblender, het plan is dat mijn foundation en concealer minder opvallend te zien is dan op de roze versie, haha.Nog meer beauty op het Lancôme event! Waarschijnlijk heb je de nieuwe spot voor Lancôme La Vie Est Belle al eens zien passeren - Julia Roberts straalt als vanouds en mocht ook die avond in de spotlight staan. De dames van Lancôme voorzien ook altijd de mooiste boeketten, iets dat ik zeker kan appreciëren! Er werd ook een nieuwe matte lipstick voorgesteld, daar komt snel een review van! Ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad - hierover zo meteen meer! - maar dit weekend wil ik weer flink bijbloggen.We kregen tickets voor de expo Art On Paper en sjeesden richting Brussel. Het werd mijn eerste bezoek aan de Bozar, om nadien nog even Brussel te verkennen. Ik had Nona gebookmarkt als to do adresje en jawel, de pizza is ove(n)(r)heerlijk! Pizza is hun core business dus je kan er niet veel anders eten, maar ze gaan er prat op dat ze je de echte Napolitaanse pizza serveren, gebakken in een houtoven. Ik had de pizza met courgettes, Timo ging voor een klassieker met mozzarella. Dikke aanrader!


Ik had nog heel wat overuren staan, dus ging ik vrijdag wat vroeger naar huis. De obligatoire vrijdagse frietjes werden daarom een paar uur eerder tijdens de lunch verorberd!


Koffietjes bij Coffee Café are the best! Ik ben geen die hard koffieleut (eerder een theeleut), maar bij Coffee Café ga ik wel graag voor een cappuccino of latte. Ik kreeg heel wat hartjes op deze foto toen ik hem op Instagram deelde, dankjewel!


Hèhè, dit boekje spotte ik bij Piet Moodshop in Gent. Nee, niet gekocht!Tijdens ons bezoek aan Gent hingen we ongegeneerd de toerist uit. Eerst deden we een boottochtje, daarna bezochten we het Gravensteen. We zaten in een klein bootje, waardoor het soms echt leek alsof we zouden omkantelen, maar het gewicht was goed verdeeld en we hebben het overleefd. Ook het Gravensteen was de moeite, alleen al omdat je een mooi zicht krijgt op de Gentse binnenstad.


Ik zeg nooit nee tegen chocolade, dus dit bord van Boon in Hasselt was mij wel op het lijf geschreven, haha.Onze tuin is (zo goed als) af! We moesten alleen 'nog even enkele plantjes' in de grond steken. Jawadde. Zwaar onderschat is nog zacht uitgedrukt. We gingen voor twee verschillende grassoorten: het zachte pony tails gras voor in de zonovergoten achtertuin en het iets robuustere lampepoetsersgras voor de voortuin, waar iets minder zon is. De bakken werden thuis afgeleverd en wij gingen dat eens op een halve dag fixen. Hahahahaha. Ja, je mag mij uitlachen, want dat sprookje ging dus niet door.Op zaterdag moesten we het halverwege opgeven omdat het maar blééf regenen, daarom deden we zondagochtend verder. Dankzij de weerapp wisten we dat het droog zou blijven tussen 7 en 10 uur 's morgens, dus zijn we er als maniakken ingevlogen om de resterende planten een nieuwe thuis te geven. Met als gevolg dat ik heel de week als een kreupel omaatje heb rondgelopen, wegens te veel spierpijn en al.

Maar het moet gezegd: ik ben supertrots op het werk dat we hebben verzet en ik kijk er naar uit om de grassen in volle bloei te zien!


En toen ging het mis. Vrijdagnamiddag vertrok ik op het werk richting de kapster, toen mijn wagen rare geluiden begon te maken. Vrijdagochtend was er nog niets aan de hand, enkele uren later gaf mijn koppeling de geest. Wel ja, ik overdrijf een beetje: ik kon nog verder rijden, maar telkens ik het koppelingspedaal indrukte, hoorde ik een piepend geluid. Dat kon geen goed nieuws zijn...

Gelukkig was ik niet ver van mijn garage, dus ik ben onmiddellijk teruggekeerd, om daar mijn vermoeden bevestigd te zien. Ik mocht verder rijden, maar ze konden mij geen garanties geven. Een herstelling zou bovendien veel geld kosten, iets waar ik goed over moest nadenken, rekening houdend met de ouderdom van mijn wagen en het aantal afgelegde kilometers.

De afgelopen week was dus vrij car heavy: online zitten zoeken, Excel-bestandjes maken om auto's te vergelijken en langs garages gaan om het tweedehands wagenpark eens van nabij te zien. Het bezorgde mij toch wel de nodige kopzorgen en stress en het bloggen is daarbij een beetje op de achtergrond geraakt, mijn excuses!


Ik arriveerde dus ietsje later bij de kapster - ik had wel even gebeld om te melden dat ik in panne stond, maar dat was gelukkig geen probleem. Die praline was meer dan welkom als troost! Blij met mijn opgefriste coupe trouwens, het was alweer zeven weken geleden en mijn haar was goed gegroeid.


Zaterdagochtend lieten we ons het boerenontbijt van Merwt smaken want een vriendin trakteerde er voor haar verjaardag. Bedoeling is dat je alle ingrediënten nadien ook kan aankopen op de boerenmarkt, rechtstreeks en zonder tussenpersonen. Een fijn initiatief!
Daarna was het tijd voor een spannende ontmoeting op het Genkse C-Mine! Ik had een ticket voor de signeersessie van Tim Burton en Timo mocht mee. We waren enkele weken eerder al naar The World of Tim Burton geweest, dus die signeersessie was wel de kers op de taart!

De rij was bijzonder lang, haha, maar gelukkig mochten we aanschuiven onder een fijn zonnetje. Een uurtje later was het zover en passeerden we the man himself live. Op vijf seconden was het alweer voorbij, maar we mogen nu toch zeggen dat we Tim Burton in het echt hebben mogen ontmoeten en ons boek hebben mogen signeren.


Na nog maar eens een garage te hebben bezocht, trakteerden we onszelf op enkele rolls van Zao Wang - lekker! Goed gegokt trouwens, want we kregen het allemaal maar nét op.


Een superlieve shout out van Laurence van Dresses and Daisies! Ze deelde haar top tien Belgische bloggers en ik was verrast én vereerd dat ik hiertussen mocht staan. #lief

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Jeetje wat vervelend dat jij problemen had met de auto.
  Hoop dat je een goede en mooie auto zult vinden die jarenlang mee zal gaan....
  Fijn dat jou blog vermeld is bij favoriete bloggers 👌

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt goed! Was even stressen, maar binnen enkele weken zou ik een vervanger moeten hebben. Op dit moment is het nog even behelpen :-)

   Verwijderen
 2. Jij hebt je echt niet verveeld zo te zien 😉 Heb je piertjes gevoeld waarvan je niet eens wist dat je ze had? 😜 Jammer van je auto meis 😟 Al iets op het oog? De Kiehl's buttersticks zien er net uit als een gom 😊 Oh wat leuk om te zien dat jij bij de 10 favo Belgische bloggers van dresses an Daisies behoort!Super meis! Heb jij evt. aanraders om te overnachten in Gent? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt! Ik zou een bad van Flexium Gel genomen hebben als het kon :D
   De auto saga komt goed! Iets anders gevonden en zou binnenkort in orde moeten zijn. Nog al het papierwerk regelen enzo.
   Hèhè, awel, de verpakking voelt ook zo wat 'gomachtig' aan, van dat zacht rubber.
   Met overnachten in Gent heb ik weinig ervaring, maar misschien eens kijken op de site van Visit Gent? Ik denk dat ze ook een tabblad met overnachtingen hebben!

   Verwijderen
 3. Wat vervelend van je auto... ik kan me voorstellen dat dat toch wel stress met zich meebrengt.

  Gelukkig waren er ook positieve dingen, zoals jullie tuin en uitstapjes :-).

  Grappig, ik moet binnenkort met een collega zo'n foodtruckfestival 'organiseren' voor mijn werk :-).

  Alvast een fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel ja, het was vooral een achtbaan aan emoties en ik moest vrij snel beslissen of ik hem zou laten herstellen of wegdoen. Iets waarvan ik wist dat het er 'ooit' aan zat te komen, maar in mijn hoofd uitgesteld had naar volgend jaar :-)
   Maar komt goed! De zoektocht zit erop, ik heb bijna een ander bakje om mee rond te rijden.

   Oh, lijkt me wel héél fijn om zoiets te organiseren! Vooral omdat je dan kan kiezen wat er op het menu staat, hèhè :D

   Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 4. Zoveel leuke foto's alweer!! En bedankt ook voor de Netflix-tips. Wij keken onlangs naar Ozark en Glow, vond ze beide heel erg goed! Nu net gestart met Fargo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fargo staat ook nog op mijn lijstje! Er is ook zóveel hè, op Netflix, te veel om altijd mee te zijn, haha.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig