26 oktober 2018

Makeup declutter: grote kuis!

Makeup declutter

Een hoognodige grote kuis van mijn make-uplade! Zet je schrap voor een diepgaande video waarin probeer streng maar rechtvaardig te zijn, lol.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

15 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Dankjewel en voor jou alvast een fijn komend weekend (ook al is het nog even aftellen, haha)

   Verwijderen
 2. Jouw collectie valt heel goed mee!
  Ik dacht dat je meer had :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer het zeker te beperken, de tijd van de megacollecties is toch echt wel voorbij, denk ik.

   Verwijderen
 3. Mooie collectie heb je!
  Tom Ford lijkt me een fijn merk, met prachtige verpakkingen :-).

  Prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Absoluut een aanrader, Tom Ford. De verpakkingen voelen ook vrij zwaar aan, dus je hebt wel het idee dat je waar krijgt voor je geld.

   Verwijderen
 4. Hoi :D

  Ik dacht dat je veel meer Dior nagellakjes had. En ook meer blushes;)

  Mag ik weten welke nagellakjes van Dior je weg deed en welke je hield? Ik denk dat je er 2 van dior wegdeed en 2 hebt gehouden. Dat is als ik goed gekeken heb :)

  Jammer dat de batterij uitviel bij het uitzoeken van je nagellak. Dat was namelijk het ' onderdeel ' waar ik het meeste naar uitkeek;)

  Fijne avond, Stamatia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Dior lakjes heb ik in het verleden nog al eens opgekuist. En intussen ook al eens eentje opgemaakt!

   Ik heb Glory en Be Dior gehouden en Pivoine en Bleuette weggedaan. Pivoine is een mooie kleur, maar bevat glittertjes en dat steekt soms tegen om te verwijderen. Bleuette is ook erg mooi, maar als ik voor de lichte pasteltinten ga, kies ik meestal voor rozige tinten à la Essie Fiji.

   Ja, jammer van mijn batterij! Ik was al lang aan het filmen en ineens ging het niet meer, de batterij was echt helemaal op. Ik heb ook geen tweede batterij, dus ik moest even wachten tot hij terug was opgeladen.

   Verwijderen
 5. De vier nagellakjes die je opsomt heb ik ook allemaal :D

  Glory en Be Dior vind ik zo mooi, ik sta er soms een tijdje naar te staren ;)

  Je deed Bleuette weg, terwijl ik die kleur zo mooi bij je vind staan. Je droeg hem ooit in een vlog en toen zei ik nog in mijn comment dat Bleuette zo mooi matchy matchy stond bij het lichtblauwe scheerschuim waar je mee in de weer was om een vlek uit je kledingstuk te halen :D

  Het Dior lakje dat je opmaakte is Sundown.

  In het declutter filmpje mis ik bij de foundations de Marc Jacobs Remarcable foundation (en ook het bijbehorende serum). Misschien lagen die niet in je lade, maar elders in je huis :)

  Hopelijk ga je dit jaar extra veel filmpjes maken in december (vlogmas).

  Groetjessss ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was moeilijk te declutteren, maar ik moest streng zijn ;-)

   Marc Jacobs zie je snel terug in een ander filmpje, hint, hint :D

   Ooh, ik had nog niets rond vlogmas gepland. Als er iets is dat je graag zou zien, laat het zeker weten!

   Verwijderen
  2. Hopelijk ga je ook dit jaar Vlogmas doen. Dat zou fijn zijn. Ik heb er vorig jaar alvast van genoten. Je ziet maar of je dit jaar Vlogmas doet;)Aan jou de beslissing ;D

   Prettige woensdag xx

   Verwijderen
 6. Leuk filmpje! Eens iets anders. Je collectie nagellak valt best goed mee in aantal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zo mijn favoriete nagellakjes, dus daardoor blijft mijn collectie nog beheersbaar, haha.

   Verwijderen
 7. Ik zie dat je een (zwart?) nagellakje van La petite robe noire van Guerlain in je collectie hebt. Dat ziet er een mooi kleurtje uit <3 Ken je de naam van dat lakje? Het zal ook wel lekker ruiken, want het is zeker zo een 'geparfumeerd' lakje, hé?

  De blush van Sisley die je wegdeed heb ik ook ;)

  Beleef nog veel plezier aan je make-up stash ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt! Dat is Guerlain Black Perfecto - niet egaal zwart maar met wat shimmer. Ik heb er al eens een blogpost over geschreven: https://www.beautyloves.be/2016/03/guerlain-la-petite-robe-noire-le-make-up.html
   Die lakjes ruiken op je nagels ongeveer een dag naar het parfum La Petite Robe Noire, heel tof!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig