1 november 2018

InstaLoves: oktober 2018


Het is al november?! Hoe dan?? Wel, hier zijn we dan. November is begonnen en ik zet die maand in met enkele dagen verlof. Welverdiend, al zeg ik het zelf, haha.

Oktober heeft zich alleszins van zijn beste kant laten zien. Overal kwamen de herfstaccessoires boven - zoals hier bij Coffee Café - maar het zonnetje blééf maar schijnen, zalig!


Groot favoriet bij Coffee Café is de kaastaart - er was nog net één allerlaatste stukje met rode vruchten over dus ik nam dat maar als een teken van bovenaf ;-) Netjes gedeeld met Timo, uiteraard. Ik mag eigenlijk geen reclame meer maken voor Cofféé Café, elke keer ik er kom, zit het er overvol. Save me a seat!


Helemaal uitgekeken op Netflix, twee seizoenen van Salvation! Het verhaal: een MIT-student ontdekt dat er een grote asteroïde op weg naar de aarde is - als in: inslag is onvermijdelijk en het leven op aarde zal worden verwoest - en tracht samen met een tech-miljardair een oplossing te verzinnen. Uiteraard gaat dat niet zonder slag of stoot en valt er af en toe een lijk (lees: overheidsschandaal) uit de kast. Een verrassend einde wel, dus ik vraag me af of er nog een derde seizoen komt.

Ik vond het een behoorlijke serie, maar daar is niet iedereen op IMDB het mee eens. Ik denk dat er twee kampen zijn: enerzijds de echte sci-fi liefhebbers die de serie niet sluitend genoeg vonden op het wetenschappelijke vlak en anderzijds mensen zoals mezelf, die TV kijken voor het entertainmentgehalte, haha.


Nee, Tigra is helemaal niet kieskeurig. Na de Birkenstocks, vond ze de liefde bij mijn instekers. Comfortabel, trouwens, zo'n dingen. Niet ideaal voor een ultralange wandeling, maar zeker geschikt voor een rondje in de stad. En fijn dat ik mijn zomersoldeke nog kon dragen in oktober!

Ook jullie zijn dol op mijn plissérok, ik krijg er altijd veel lieve complimentjes over als ik hem draag en laat zien op Instagram! Nu het kouder wordt, kan ik hem combineren met laarzen, dus het is een stuk dat ik eigenlijk heel het jaar door kan dragen.


Ja, lap. Toen Dyson met hun haardroger uitkwam, was ik nuchter genoeg om dat te laten passeren - want €400,00 voor een haardroger, dat is er toch echt wel over. Maar hun nieuwe innovatie, de Airwrap Styler, doet mijn hart wel degelijk sneller slaan... Een soort van all-in-one, waarbij je kan drogen en stylen tegelijkertijd, dat is dé droom voor mensen die graag volumineus en gestyled haar hebben, maar er vaak de fut niet voor hebben - aka: me! Misschien moet ik toch maar eens met de loterij spelen, want ook voor de Airwrap rekent Dyson goed door (sets variëren van €449,00 tot 499,00). Dus helaas, hoewel ik dit speeltje maar al te graag in mijn handen zou hebben, laat ik het ook ditmaal aan mij voorbijgaan.Het was lang geleden dat ik nog eens in Wijnegem was, maar ter ere van de Anastasia Beverly Hills Brow Bar bij Planet Parfum, ging ik er met veel plezier langs! Het hele assortiment ligt er, dus je kan  er echt alles testen, swatchen en de juiste kleuren kiezen. De Brow Wiz en Clear Brow Gel zijn nog steeds grote favoriet hier, maar ik keek ook uit naar haar 'andere' make-up, zoals oogschaduwpaletjes. Zeer binnenkort zijn de liquid lipsticks, glossjes en liquid glows ook aanwezig in de shop en daarna zijn ook nog de bronzers (die zijn supermooi!) en de blushes aan de beurt.Ik ben altijd te vinden voor een leuke quiz! Ik ben best (lees: erg) competitief, maar ga anderzijds zonder enige voorbereiding naar zo'n quiz, dus ja... dan win je niet, hè! :DDD

Gelukkig waren er per tafel voldoende hapjes voorzien,  comfort food for the win, lol!Traditioneel vinden in oktober de Hasseltse Jeneverfeesten plaats! De hele binnenstad staat in het tekenen van de jenever en de belangrijke rol die het productieproces voor onze stad heeft gespeeld. Om er meer over te weten, namen we deel aan een (gratis!) rondleiding met gids, waarbij we twee uur lang werden ondergedompeld in de geschiedenis ervan. Ik vond het enorm leerrijk en kan het echt van harte aanraden - we hadden ook een bijzonder kundige en welbespraakte gids, die ons doorheen de hele stad mee op schok nam.

Nadien genoten we van een jeneverke in The Lab, een soort van pop-up in het Oud Gerechtsgebouw. Het was de laatste keer dat we het gebouw in deze vorm konden bewonderen, want binnenkort wordt het omgebouwd tot een pand met appartementen, kantoren en handelszaken.


Het was halverwege de week al halve titanenjob om nog ergens een plek te vinden om 's avonds te kunnen eten, want alles was volzet. Bij NonNo Bistrothèque kon ik gelukkig nog reserveren en deden Timo en ik aan een beetje food sharing. Dit waren gevulde kroketjes met een lekker sausje, gevolgd door een kommetje risotto en een bordje tonijn. We hadden op zich zeker genoeg gegeten en skipten daarom dessert. Unieke en lekkere gerechtjes in een tof foodsharingconcept, maar niet de meest goedkope hap in Hasselt.


Wilde weekendplannen vanuit mijn zetel, that's right! De film kon mij matig boeien, maar het was ontspannend en een avondje bankhangen was nét wat we nodig hadden. Oktober was eigenlijk erg druk en dan moet je gewoon even naar je lijf luisteren wanneer het om rust vraagt.


Zondagse koffiekoeken vers van bij de bakker!


Volgens mij zijn de lentekriebels overgeslagen op mijn herfstlijf, want ik kreeg erg veel zin in opruimen en sorteren. Mijn make-uplade mocht er als eerste aan geloven! Ik filmde het hele proces, dat je kan bekijken in deze blogpost en video. Ik ben altijd zo trots en content als ik heb opgeruimd, het geeft me een gevoel van tevredenheid én ik merk dat ik dan weer meer varieer tussen mijn beautyproducten en uit de sleur van weleer geraak.


Weekend is maskertijd! Het Pure Active Charcoal masker is een erg fijn én budgetvriendelijk skincareproduct van Ici Paris XL (review in deze blogpost!) en ook het Animalz sheet masker kan je bij Di kopen. Supergrappig om mee rond te lopen trouwens, maar geef mij toch maar een blanco sheet masker.


Op den bots bij Pulcinella in Hasselt binnenwandelen en nog nét een tafeltje voor twee kunnen krijgen, dat is nu eens geluk hebben! Heerlijke no-nonsense pasta en pizza in een authentieke sfeer, een aanrader! Hun huispizza (pizza Pulcinella) bevat mijn favoriete ingrediënten: kaas, artisjokken, anjovis en kappertjes. Geen wonder dat ik er graag kom!


Om af te sluiten: de beste pralines van het land! We deden boodschappen bij de Carrefour en daar is ook een Leonidas-winkel. Onmogelijk om er voorbij te wandelen zonder naar huis te gaan met een doosje goodness! Valt het op dat de witte Manon-pralines hier favoriet zijn? :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke blog! Maar best dan niet te vaak naar de Carrefour gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Moeilijk te weerstaan aan de lokroep van chocolade :D

   Verwijderen
 2. Leuke foto's!! En omg die koffiekoeken en pralines, lap daar heb ik nu zin in ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mag er zelf ook niet naar kijken, haha, anders wil ik er ooook!

   Verwijderen
 3. En nu zijn er roze (Ruby) Manon's! Oh my! Ik moet er snel heen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know! Ze waren limited edition, dus vrees dat ik al te laat ben. Gisteren wel nog de roze KitKats gekocht :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig