11 november 2018

Anastasia Glow Kit in Moonchild

Anastasia Glow Kit in Moonchild

Hoewel Anastasia Beverly Hills vooral gekend staat voor haar wenkbrauwexpertise, is het gamma een pak ruimer. Zo zijn er de Glow Kits: paletjes met vier of zes highlighters in verschillende tinten. Ik ging na een event bij Planet Parfum naar huis met de Anastasia Glow Kit in Moonchild.

Moonchild voelt erg sprookjesachtig aan - het werd dan ook geïnspireerd door de fantasiewereld uit de (oude!) film The NeverEnding Story. Persoonlijk krijg ik er door de holografische en parelmoeren pastelkleurtjes vooral een unicorn vibe van.

Anastasia Glow Kit in Moonchild

Anastasia Glow Kit in Moonchild

Er zijn zes verschillende highlighters in dit palet die je individueel kan gebruiken, maar ook onderling kan layeren. Het palet voelt heel koel en ijzig aan en je kan dat effect maximaliseren door kleuren te combineren of door de highlighters nat aan te brengen, voor dat extra metallic effect.

Van links naar rechts: Blue Ice (wit met een ijsblauw effect), Star (de kleur van een maansteen, met een blend van muntgroen, platinum en zilver), Purple Horseshoe (lavendel met een ijsblauw effect), Pink Heart (parelmoer met een roze toets), Lucky Clover (pastelkanariegeel) en Blue Moon (blauw met een zilver effect).

Anastasia Glow Kit in Moonchild

De kwaliteit van de highlighters is prima: ze zijn vrij zacht, maar brokkelen niet af en er is geen fallout. Voor mij is het niet nodig om ze nat aan te brengen, er is droog ook al voldoende glans en weerkaatsing - iets waar ik gehypnotiseerd naar kan blijven kijken! Het palet is ideaal voor de liefhebber van koele kleuren en slaagt erin om zes verschillende koele highlighters samen te brengen onder een dak. Van de zes highlighters zijn er vier blauwe en lavendelkeuren, maar tussen die vier zie je wel nog voldoende onderscheid en geeft het palet voldoende variatie.

De kleuren lenen zich overigens ook prima als oogschaduw, zowel op het bewegend ooglid, onder de wenkbrauw of om de binnenste ooghoek op te lichten. Moonchild is een droom voor wie een (zeer) lichte huid heeft en niet altijd zijn gading vindt bij de warmere, gouden highlighters. De kleuren zien er in eerste instantie misschien wel sprookjesachtig (lees: niet bruikbaar voor elke dag) uit, maar op de wangen - en zeker bovenop blush en bronzer - hanteren ze zich prima. Alles hangt er natuurlijk van af hoe je ze combineert en of je ze droog dan wel nat aanbrengt. Bij mij geven ze een koelere glans bovenop mijn blush en zorgt dat net voor een extra fris en wakker effect - ik ben dan ook niet vies van een beetje strategisch geplaatste highlighter, haha.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit in Moonchild - 6 x 4,2 g voor € 49,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

  1. Ziet er heel erg mooi uit moet ik zeggen, ook de verpakking. Zo lieflijk zacht blauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat je ze nat kan aanbrengen! Al is het effect droog ook heel mooi. Toffe kleuren, en die verpakking is ook om te kwijlen zeg. Vind de kleur op je jukbeenderen in de laatste foto onwijs mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een tof palette zeg, ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had niet gedacht dat ik dit zo mooi zou vinden, maar het valt me echt beter mee!

      Verwijderen
  4. Ik ben echt een highlighter-fan!! Ook deze zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig