4 november 2018

Weekly vlog: Jeneverfeesten & Vurige Vijvers

Weekly vlog

Ik ben terug met een vlog bomvol leuke activiteiten, van een quiz tot een rondje Jeneverfeesten naar een wandeling bij de Vurige Vijvers!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke dingen hebben jullie gedaan :-). Zo'n wandeling bij de Vurige Vijvers lijkt me echt heel fijn en ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel leuke dingen gedaan. Fijn! ;) Wij zijn ook naar de Vurige Vijvers geweest. Ik heb gehoord dat het vorig jaar wel beter was dan dit jaar. Ik dacht dat er een vuurspuwer was, maar die hebben wij toch niet gezien. Wel eens fijn zo'n avondwandeling. Het was wel ontzettend druk. Je kon het eerder slenteren noemen i.p.v. wandelen :) En iets gekocht van Anastasia?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vorig jaar ben ik niet geweest! Een vuurspuwer heb ik ook niet gezien, enkel die twee manen met hun vuurdans. Slenteren was het woord, haha, maar ja dat is niet abnormaal als er zoveel volk op af komt.
   Nee, we konden die nieuwe producten nog niet kopen! Het waren de testers, pas twee weken later lagen de producten in de winkel.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig