15 november 2018

Barcelona vlog

Barcelona vlog

15 jaar na datum bevonden we ons waar het allemaal begon: Barcelona! We vierden ons jubileum in stijl en genoten van drie volle dagen in de stad. Ik nam jullie uiteraard mee in deze vlog en laat jullie zien waar we verbleven, wat we allemaal bezochten en welke geweldig lekkere tapas we verorberden.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Zo leuk dat jullie een mooie en fijne city trip gemaakt hadden 👌
  Er is zoveel moois te zien.
  Ben zo benieuwd naar je shoplog....

  Happy Friday 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke Barcelona vlog. Zo te zien een hele geslaagde citytrip...ik heb mee genoten!! Mag ik vragen van welk merk jouw zwarte tas is die je in Barcelona bij je had? Ik zag hem op je instagram ook. Hele mooie tas en ik zoek al een tijdje zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is mijn YSL-tas, het model weet ik zo meteen niet vanbuiten, een kleinere crossbody in elk geval.

   Verwijderen
 3. Dankjewel! Ik heb even gegoogled... echt een super mooie tas jouw model!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig