13 november 2018

Lanôme Hydra Zen Jelly Mask

Lancôme Hydra Zen Jelly Mask

Pink skincare, don't mind if I do! Dit Lancôme Hydra Zen Jelly Mask kwam low key mijn leven binnenwandelen, maar voor ik het wist, werden we beste vriendjes.

Ogenschijnlijk een niemendalletje, wist dit schattige tubetje mij al snel in te pakken. Het Hydra Zen Jelly Mask maakt deel uit van de Lancôme Glow'n'Roses routine: drie eenvoudige en effectieve producten - een scrub, een micellair water en dit masker - die je huid een frisse verheldering geven.

Lancôme Hydra Zen Jelly Mask

Het Hydra Zen Jelly Mask is een anti-stress en rehydraterend masker met pioen- en moringa-extract, rozenwater, niacinamide, honing en wat salicylzuur. De combinatie van deze ingrediënten zorgt niet enkel voor een heerlijke geur, maar ook voor een doorgedreven hydratatie met een kalmerend en licht exfoliërend effect.

De geltextuur voelt fris aan en smeert eenvoudig uit, de inwerktijd kan je zelf customizen. Afhankelijk van de noden van je huid kan dit een 'standaard' maskertje zijn (aanbrengen, half uurtje laten inwerken en dan eventuele restjes afspoelen) of als een echt intensief overnight mask dienen. Persoonlijk houd ik er van om te starten met een 'steviger' zuiverend masker en mijn huid nadien te wikkelen in een comfortabel Hydra Zen Jelly-dekentje dat ik zo lang als mogelijk aanhoud. Ideaal voor een vroege avondroutine, waar het masker nog enkele uren kan inwerken vóór ik ga slapen. Omdat het zo snel intrekt, hoef je je trouwens geen zorgen te maken over plakkerige kussenslopen. Maar hoe je het ook gebruikt, het resultaat is telkens een frisse rosy glow die zowel moeiteloos als impressionant aanvoelt. Het is een hele goede basis om van daaruit te starten met je make-up, maar tegelijk volledig in dienst staat van je skincare.

Daar waar ik oorspronkelijk dacht dat dit het zoveelste hydraterende masker in de rij zou zijn, ben ik na enkele keren helemaal om - want: lekkere geur, fijne textuur, doeltreffende ingrediënten en mijn favoriete kleur - en is het hoog tijd om meer van de Hydra Zen-lijn te ontdekken.

Lancôme Hydra Zen Jelly Mask - 100 ml voor € 33,00 bij de parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig