18 december 2018

Vlogmas: outfits #1

Vlogmas outfits

Voor Vlogmas heb ik vijf outfits op een rij gezet, van werkdag tot weekend! Ik laat ook mijn dagelijkse juwelen zien en je krijgt er nog een gratis wastip bovenop :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Beautiful outfits and you know good how to make the right combinaties 👌

  I wish you a wonderful day 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw plisé rok, jeans hemdje en fluffy jas vind ik de meest mooie stukken. Jammer van de slechte kwaliteit leder van je enkellaarsjes. Nochtans zijn ze wel mooi. Wat was de juiste naam wat je kocht bij Veritas om je kledingstukken terug donker te krijgen? Ik denk wel dat je heel wat bekijks zou hebben in je bikini op de rechtbank :D Goochelaars mouwen haha … anders was het ook maar heel gewoon ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de laarsjes zijn erg mooi, maar het leder is gewoon erg teer. Ik blijf ze nog wel even dragen!
   De textielverf is van Dylon! Je kan de verf en het zout apart kopen, maar ik vond de all-in-one pods net wat handiger.

   Verwijderen
 3. Hele mooie sieraden & outfits heb je,ik vind jouw stijl heel mooi en al die kleuren staan jou echt mooi.
  Oh en die fluffy jas😍 zo een zoek ik nog steeds maar helaas allemaal uitverkocht. Maar deze is helemaal niet bulky hoor! Misschien kan je je laarsjes een beetje bijwerken met een zilverkleurige pen/stift?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik moet inderdaad eens kijken voor een zilverkleurige stift, dat kan nog een goede oplossing zijn!

   Verwijderen
 4. Jouw tank top van WE zijn dat die van 'organic cotton singlet'? Welke maat draag jij? Meestal draag ik maat M. Zijn deze diep uitgesneden genoeg zodat je de top niet ziet als je een hemd draagt waarvan je de bovenste 2 knoopjes open hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zijn ze! Ik neem een S, en ze houden vrij goed in de was. Voor mij zijn ze diep genoeg uitgesneden, ik draag meestal de bovenste knoopjes van mijn hemd open, en de top is niet echt waarneembaar.

   Verwijderen
 5. Net precies zoals ik ze wil. Ik ga voor zekerheid dan toch even eens langs Hasselt. Mijn postuur is denk ik zoals jou. Misschien is een S dan wel voldoende :-) Ook fijn dat ze niet te dik van stof zijn. Ik heb er hier nu enkele liggen maar ik vind ze niet diep uitgesneden genoeg. Bedankt voor je reactie! xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig