18 februari 2019

Lancôme Fix It Forget It spray

Lancôme Fix It Forget It spray

Door de jaren heen heb ik mijn make-uproutine zoveel als mogelijk geperfectioneerd en dan in het bijzonder in functie van een langdurige houdbaarheid. Primer (of eerder: een geprepte huid) is een belangrijke stap, langhoudende producten in de juiste volgorde aanbrengen een andere. En dan sluit ik ook nog eens af met een fixing of setting spray.

De eerste van z'n soort was MAC Fix+, die dan niet echt een fixing spray maar eerder een finishing spray bleek te zijn. Daarna werd ik (en ben ik nog steeds) dolverliefd op Urban Decay All Nighter, maar af en toe maak ik een zijsprongetje en probeer ik nieuwe sprays uit. Je bent beautyblogger of je bent het niet, toch?

Ik was aangenaam verrast toen ik deze Lancôme Fix It Forget It setting mist zag - het is volgens mij de eerste setting spray van een meer klassiek high-end 'volwassen' merk! Lancôme onderging de laatste jaren een kleine vernieuwing en brengt wel vaker interessante producten uit, maar dan steeds in de gekende huisstijl. De samenwerking met Lisa Eldridge heeft hun zeker geen windeieren gelegd!

Fix It Forget It is dus wel degelijk een setting mist, bedoeld om je make-up te fixeren maar dan met een plus. De transparante spray werd verrijkt met kiwi-, moringa- en toverhazelaarextracten en hyaluronzuur: niet alleen zet dit je make-up vast, het geeft je huid ook een kleine extra verzorging en bescherming. Voor het overige is Fix It Forget It vrij van olie, parabenen, siliconen en parfum.

Opvallend: de superfijne (en dan bedoel ik echt wel super-super-superfijne) nevel waarmee Fix It Forget It over je gezicht dwarrelt. Het is onmogelijk om hiermee te overdrijven en je make-up te verpesten. De formule is dermate licht dat je het niet voelt zitten en toch slaagt Fix It Forget It erin om je make-up effectief te setten. Ik weet dat niet iedereen overtuigd is van het nut van een setting spray, maar geloof me... het helpt effectief om je make-up van 's morgens tot 's avonds te laten presteren!

Lancôme Fix It Forget It spray - 100 ml voor € 40,30

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Oké, deze klinkt echt geweldig!! Wil ik dolgraag eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm heerlijk als hij zo'n fijne verneveling heeft. In mijn artikel van vandaag vertel ik over de Essence Setting Spray, nou... dat is geen succes, haha! Scheelt ook wel 37 euro, dat wel. Maar ik zweer momenteel bij m'n All Nighter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. All Nighter is mijn überfavoriet! Essence heb ik nog niet geprobeerd, maar dan weet ik dankzij jou ook meteen dat het geen aanrader is :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig