17 februari 2019

Weekly vlog: badkamermomentje & feest vieren

Weekly vlog

Ik doe in deze vlog nog eens een beautymomentje in de badkamer en ga naar het eerste verjaardagsfeestje van 2019!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke vlog.
  Fijn dat de pijn weer verdwenen.
  Heerlijk eten....

  Een fijne dag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vlog, met lekker eten, ik krijg altijd honger dan :-).

  Interessante tip trouwens van de UGG's. Ik ben een aantal weken geleden ongeveer op dezelfde manier uitgegleden/gevallen als jij. Gelukkig trok de pijn de dag erna weg. Ik had nochtans platte bottines aan, maar allicht geen goede grip. Sindsdien ben ik op zoek naar echte speciale schoenen voor de sneeuw. Als UGG's een goede grip hebben dan ga ik me een paar aanschaffen voor volgend jaar ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ze aanraden! Het zijn wel niet de standaard laarzen, ze hebben een veel grovere zool, die dus inderdaad meer grip geeft. Mijn laarzen zijn de Sundance II, maar is al van heel wat jaartjes geleden, dus denk niet dat dat specifieke model nog te koop is.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig