21 februari 2019

Nieuwe beauty & first impressions

First impressions

Ik voel de lente al kriebelen - het zonnetje was ook van de partij - en dus ging ik voluit voor een first impressions met enkele nieuwe beautyspulletjes!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke video met eerste indrukken wat jij van de nieuwe voorjaarscollectie make-up producten vindt.... 👌đŸŧ
  De lipstick is pretty 😍

  Een fijne dag 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze look vind ik super mooi! Echt lentefris! De liquid lip color vind ik super! Hoe is de houdbaarheid ervan? En wat vind je van het bronzing glow powder? Welke kleur heeft de glow? Deze 2 nieuwe producten spreken mij het meeste aan. En jawel dit weekend kan je weer helemaal gaan voor die prachtige lentelook! Fijn weekend meis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De liquid lip is eigenlijk een lipstick, maar dan in meer vloeibare vorm. Houdbaarheid niet slecht, maar het is geen matte liquid lipstick die opdroogt, dus na het eten moet ik wel bijwerken.
   Het Bronzing Glow Powder is een klein beetje goudbrons, maar heel licht, helemaal geen echte donkere bronzerkleur. Het geeft niet zozeer kleur, maar eerder glow. Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig