5 maart 2019

Darphin Hydraskin Serum

Darphin Hydraskin serum

Naast alle maskers, peelings en skincare met fruitzuren, blijft er in mijn badkamer altijd ruimte voor de basics: goede, hydraterende verzorging. Ik ben ervan overtuigd dat hydratatie een van de sleutelelementen is voor een mooie huid, en dat ongeacht jouw huidtype of leeftijd.

In de reeks goede hydraterende sera heb ik al een en ander gebruikt. Zo had Estée Lauder het inmiddels opgedoekte Hydrationist serum, ben ik nog altijd groot fan van het Guerlain Super Aqua-Serum (zowel de normale versie als de light versie!) en mag het Darphin Hydraskin Serum na vandaag in hetzelfde rijtje aansluiten.

Met Hydraskin voorziet Darphin een aantal producten die een droge of gedehydrateerde huid terug in balans brengen. Het Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum is een van de producten uit de lijn en maakt bij mij de brug tussen de reiniging en de dagcrème.

Darphin Hydraskin Serum belooft niet het onbereikbare, maar alle beloftes zijn realistisch en haalbaar. Het serum vertrekt - uiteraard - vanuit een botanisch complex, waar Darphin als merk zeer sterk achter staat en probeert de huid te kalmeren, herstellen en steviger te maken middels hydratatie.

Niet alle sera hebben dezelfde textuur, deze van Darphin is bijvoorbeeld zeer lopend, bijna waterig. Het voordeel daarvan is dat de formule zodanig licht is dat 'ie zorgt voor een instant verfrissing en daarna onmiddellijk in de huid trekt. Anderzijds zal dit serum op zichzelf niet voldoende rijk zijn en heb je nog een dagcrème nodig om de skincare routine af te werken, zeker als je een droge huid hebt.

Met twee à drie pompjes heb je voldoende en kan je je huid ook een minimassage geven. Persoonlijk gebruik ik Hydraskin graag in de ochtend, als oppepper voor mijn slaperige, verkreukelde gezicht, maar je zou het gerust het tweemaal daags mogen gebruiken, zonder beperkingen. Het fijne aan Darphin Hydraskin Serum is dat het een ideale partner is voor elk huidtype en elke leeftijd - op dat vlak is het een zeer toegankelijk serum waar je je huid niet mee zal prikkelen of irriteren. Ik zit nu ongeveer halfweg en zie mij dit in de toekomst nog wel vaker kopen. 

Darphy Hydrakin Serum - 30 ml voor € 50,00 bij de parfumerie of (para)farmacie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijn serum, daar ga ik wel eens naar kijken!
  Heb je al eens de Vichy Minéral 89 gebruikt? Ik heb deze nu een tijdje en ben er heel tevreden over; Het is niet echt een serum, eerder een 'booster' die je huidbarrière sterker maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over die van Vichy heb ik wel al een en ander gelezen. Nog niet gebruikt, maar ik weet dat er een heel beperkt aantal ingrediënten in zit en dat de mensen die het hebben gebruikt, er ook tevreden van waren. Misschien de opvolger van deze dan!

   Verwijderen
 2. Darphin is zeker een heel goed merk en ziet er ook mooi uit. Ik denk in de toekomst wat meer van dit merk uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al een aantal dingen van het merk gebruikt, altijd tevreden geweest. Ze hebben ook veel essentiële oliën, maar ik vond dit serum net wat fijner.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig