4 maart 2019

InstaLoves: februari 2019


Wacht... is het al maart? Blijkbaar wel :D Februari was kort en krachtig, met enkele prachtige, zonnige dagen. Als dat de teaser van de komende lente was, mag het van mij komen! Ik houd van zon en het mag van mij het ganse jaar door een aangename temperatuur zijn. Tijd om mijn zonnebril boven te halen!Lol. Zoals Sheldon zou zeggen: "It's funny, because it's true." En je moet vooral een beetje met jezelf kunnen lachen. Nochtans ben ik in februari heel braaf geweest, want uitgezonderd enkele B.A.E. by HEMA producten - review hier! Spoiler: not impressed... - en een fantastisch mooi NARS palet met - verrassing! - neutrale kleuren, deed ik geen enkele aankoop.


Over paletten met neutrale kleuren gesproken: een tijdje geleden werd bekend dat Urban Decay zijn zo geliefde Naked palet van de markt zou halen. Ergens vermoedde ik wel dat er iets anders zat aan te komen en jawel... intussen is het zover! Meet Urban Decay Naked Reloaded: ik zie enkele gelijkenissen met het originele Naked palet, maar er zijn toch ook een aantal verschillen. De twee uiterst linkse en rechtse kleuren oogschaduw zijn telkens een grotere pan dan de andere kleuren, omdat dit de tinten zijn die je vaker zal gebruiken. Goed bedacht!


Weerkerend fenomeen in het weekend: speltpannenkoekjes gevuld met banaan, getopt met fruit en een beetje agavesiroop. Ik koop ze bij de AH, vier minuutjes in de oven en dan zijn ze heerlijk warm. Ideaal voor een snelle, ietwat gezonde en Instawaardige (haha) brunch!
Drie Netflix-aanraders deze maand! Russian Doll is een korte serie over een dame met een geweldige bos haar, die telkens opnieuw sterft en dan haar dag herbeleeft. In essentie zit ze vast in een soort van tijdvacuüm, waar ze uit probeert te breken door haar gedrag te veranderen - en dus te zorgen dat ze niet sterft. Hartjes voor haar kat Oatmeal!

Ik apprecieer Netflix meer voor de eigen series dan voor de films, maar af en toe zit er toch eentje tussen die niet helemaal slecht is. Going In Style is niet per se een Oscar waard, maar ik apprecieer wel dat de inclusiviteit ook op vlak van leeftijd geldt. In heel de entertainmentindustrie - en dat begrip mag je vrij breed nemen: TV, films, muziek, maar ook content creators op YouTube en Instagram - wordt de jonge medemens als de norm naar voren geschoven. Alsof je als 30-, 40-, of 50-plusser geen stem meer hebt (maar wel de middelen om die producten te kopen). Alsof de beauty- en fashionnormen alleen bepaald mogen worden door wie jong, strak en slank is. Alsof het normaal is dat anti-ageingcrèmes in reclame worden gepromoot door twintigers, terwijl dat niet de doelgroep is. Als ik tot mijn 70e moet werken, wil ik graag minstens tot dan (en lang erna) als een volwaardig lid van de maatschappij worden gezien en dat wil ook zeggen dat ik mezelf wil kunnen terugvinden in het media-aanbod.

Intussen zijn we helemaal door het eerst seizoen van The Umbrella Academy en mag het tweede seizoen er wat mij betreft snel aan komen! De geek in mij was helemaal mee met deze disfunctionele superhero familie :D De serie werd gebaseerd op een comic en gaat over een rijke, excentrieke wetenschapper die zeven kinderen adopteert (lees: koopt) die allemaal op hetzelfde moment zijn geboren, terwijl hun biologische moeders eerder op de dag eigenlijk nog niet zwanger waren. Mirakelbaby's, jawel.


Aansluitend op mijn leeftijdrant van hierboven...


Altijd blij om samen op de zetel te kunnen zitten - ook Tigra moest duidelijk bekomen van haar zeer zware en stressvolle werkweek :D


Beautygewijs werd ik - in de geest van carnaval - verwend met enkele Garancia maskertjes. Ik testte er al twee van en dat zie je snel terug in een volgende vlog!


En deze blush van Lancôme - waaauw. Het is een limited edition uit hun lentecollectie met een zeer hoog fungehalte! Snel meer op de blog, beloofd.
Een dagje over de grens in Maastricht en dat onder een heerlijk bijna-lentezonnetje! We bezochten een expo van David Lynch in het Bonnefantenmuseum en ontdekten Maastricht vanuit de buurt Wyck, net over het water. Lunchen deden we bij Harry's - op de website omschrijven ze zichzelf als een brasserie, maar ik vond de zaak toch eerder restaurantallures hebben. Het was er in elk geval zéér lekker eten en misschien is reserveren aan te raden, want het zat er stampvol! Mooi interieur en bezoek zeker ook even de toiletten op de benedenverdieping - very nice!Lang leve gezichtsfilters :D


's Avonds thuiskomen na een zeer lange werkdag en dan staat het eten klaar - zoveel liefde voor mijn hubby! Hij ging voor een Grieks gerecht: paprika gevuld met rijst en gehakt, stukjes courgette en aardappelen, allemaal samen in een en dezelfde ovenschotel. Superlekker! De bovenzijde van de paprika ziet er een beetje verbrand uit, maar geen zorgen, die moet je niet opeten.


Yes, what about Choupette? Dat was na het overlijden van Karl Lagerfeld toch wel mijn belangrijkste bekommernis, haha. Intussen is duidelijk dat het Choupette aan geen luxe zal ontbreken, maar als ze een adoptiegezin zoekt, ben ik nog steeds kandidaat :D


Home alone, dat wil zeggen dat ik ongegeneerd Dr. Pimple Popper kan kijken op groot scherm. En dat ik niet de enige ben met deze guilty pleasure, mocht ik merken door jullie talrijke reacties in mijn DM's, hahahaha!


Date night op vrijdagavond met de hubby! Little Bún werd ons aangeraden door een collega en stelde niet teleur. Het is wel een piepkleine zaak en het is enkel op walk-in basis, dus je moet een beetje geluk hebben. Wij zaten aan de bar en gingen voor een hoofdgerecht met noedels en groentjes. Méér dan genoeg, lekker en vers - aanrader! Nadien gingen we richting Cartoon's bioscoop omdat we tickets hadden voor de film Werk Ohne Autor De film duurt maar liefst drie uur, wat we vooraf niet wisten en wat ik ook helemaal niet gemerkt heb terwijl we in de zaal zaten. Om maar te zeggen dat ik zodanig opging in de film, dus het is eveneens een aanrader.


Korter in de buurt kozen we voor een lunch bij BBC. Binnenkort gaan we nog eens terug voor een zondagse brunch, want de dame aan het tafeltje naast mij had de blueberry pancakes en oh my... die zagen er hemels uit!


Onze laatste nieuwe koffie-ontdekking in Hasselt: Sapiens. Op de kaart vind je geen speciale latte's met slagroom, maar een beperkte selectie gewone en meer specialty koffies. En er staan Lotus-koekjes op tafel, ook niet onbelangrijk, haha.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Looove your InstaLoves! Altijd leuke & gezellige foto's om te zien. Ik ga ook maar eens op zoek naar die speltpannekoekjes, zien er zo lekker uit. En wat een mooie kleurtjes zitten er in die Nars pallette! Ik hou van neutrale kleurtjes. Dankzij jou heb ik jaaaren geleden satin taupe van Mac gekocht...gebruik jij die nog weleens? Ik gebruik die al jaren samen met Mac naked lunch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! <3

   Satin Taupe vind ik nog altijd een prachtkleur! Ik heb hem zelf niet meer omdat mijn exemplaar zodanig oud was, dat ik hem moest wegdoen. Maar ik zou die kleur zonder verpinken opnieuw kopen.

   Verwijderen
 2. oh wat een heerlijke food foto's ook zeg! Altijd leuk om zo'n overzicht te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zalige foto's, ik ben ook helemaal klaar voor de lente. Laat die zon maar weer te voorschijn komen.
  En zo benieuwd naar de nieuwe Lancôme collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word een beetje triestig van mijn weer-app op het moment! :-(

   Verwijderen
 4. Weer veel leuke en mooie foto's en dat eten ziet er allemaal zo lekker uit! Als ik ernaar kijk krijg ik al zin 😋 Het Reloaded pallet al geprobeerd en wat vind je ervan? Ik heb de tester gezien, maar ik wacht nog heel even af. Ik ben zeer benieuwd naar de blush van Lancome. Zeer speciaal is het wel ABCDE...😊 Dr. Pimple Popper 😃 en zelfs op groot scherm nog wel 🙈😅 De lunch bij BBC zag er ook goed uit 😉 Ga ik zeker eens opzoeken. Moet je daar best reserveren? Zag er allemaal goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Reloaded palet nog niet in levende lijve gezien, dus geen idee! Denk wel dat het ook wat warme kleuren bevat, dus weet niet of ik effectief tot aankoop zou over gaan. Heb net ook het Skin Deep palet gekocht, en dat is ook met neutrale kleuren.
   Ja, die blush-lettertjes spellen Lancôme :D
   Wij zijn er met twee gaan eten zonder reservatie en een beetje geluk gehad, maar er was nog plaats over ook!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig