15 april 2019

Lancôme lentelook 2019: Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur

Moet ik het nog zeggen? Ik ben dol op de lente! Als je mijn blog en vlogs volgt, is het je misschien al opgevallen dat ik helemaal opleef van zodra de zon terug begint te schijnen en de temperaturen de hoogte in gaan. En ook mijn hart maakt vele sprongetjes bij het zien van de lente- en cruisecollecties - zowel in fashion als in beauty.

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur vat het eigenlijk heel mooi samen: kleurrijk en toch zacht, maar vooral... vollebak goesting in een happy lente, met als hoogtepunt dat eerste terrasje in de zon - yes, ik ben er klaar voor!

Klein, maar fijn detail: de kartonnen verpakkingen van Café Bônheur zijn met hun rotan vlechtwerkmotief een hommage aan de stoelen op de terrasjes van de vele Parijse cafés en bistro's. Een koffietje in de zon of misschien wel het eerste ijsje, het draagt allemaal bij tot mijn goede humeur.

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur

Het vlechtwerkmotief komt zelfs meer opvallend terug op het deksel van de supermooie Blush in Capitals in 01 Je M'Appelle Rose. Zonder twijfel hét collector's item van Lancôme Café Bônheur, is deze losse blush een ware streling voor het oog!

Blush In Capitals bestaat uit losse letters in verschillende kleuren, die samen het woord Lancôme vormen - cuuute! De vier kleuren - roze, oranje, brons en wit - vermengen zich op de wangen tot een frisse, roze blos met een lichte glow. Bovenop de blush ligt er een zachte poederdons, maar ik neem een stevige blushkwast en vermeng de individuele kleuren tezamen tot de perfecte kleur.

Het is dé perfecte roze blos en toevallig ook mijn favoriete blushkleur, eigenlijk het hele jaar door. De lichte glans geeft de blush een beetje extra dimensie en maakt het wat gemakkelijker te dragen dan een vlakke matte blush. Je krijgt bovendien een royale hoeveelheid - 12 gram! - wat ongeveer twee tot drie keer zoveel is als een standaard blush.

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur
Swatches Lancôme Café Bônheur: L'Absolu Rouge in 125 Adorable Détestable + Blush in Capitals

Lancôme Café Bônheur

Ook op de lippen komt diezelfde frisse zachtheid terug. Lancôme L'Absolu Rouge in 125 Adorable Détestable is een hydraterende, semi-transparante lipstick. Het biedt een lichte dekking met een natuurlijke glans en geeft de lippen een beetje something-something, maar blendt bijna naadloos met de rest van mijn make-up.

Hoewel Adorable Détestable in dezelfde - fantastische! - 'click' verpakking zit, is de formule lichter en luchtiger dan mijn andere Lancôme lipsticks. Het is een beetje glanzend en balsemachtig, maar dan met meer pigment dan een gloss of een lipbalsem. Het is een formule die het midden houdt tussen de überglans en het übermatte - een succesverhaal waar iedereen mee staat.

Ik verleng de houdbaarheid door er een lippotlood onder aan te brengen en dat maakt de kleur ook een ieniminibeetje intenser, maar behoudt wel het comfortabele gevoel op de lippen.

Lancôme Café Bônheur

Lancôme Café Bônheur

Het speelse accent van Café Bônheur zit 'em in Le Vernis in 110 Oh Mes Paillettes. Dit is een top coat met rosé witgouden lovertjes, die perfect past bovenop een lichte of pastelroze basislak. De hexagonale lovertjes zijn vrij groot maar verspreiden zich vrij goed op de nagels en geven een grillig, speels patroon af. Je kan ze een klein beetje in de juiste richting sturen, maar voor een echte nail art heb ik het geduld niet.

Eerlijkheidshalve denk ik dat dit het meest 'vervangbare' product is uit de collectie, iets dat je eenvoudigweg kan dupen met een goedkopere variant. Het blijft iets dat ik misschien minder gemakkelijk kan dragen op dagelijkse basis, althans op professionele basis. In het weekend of voor en feestje lijkt Oh Mes Paillettes mij dan wel uiterst geschikt!

Lancôme Café Bônheur lente 2019
L'Absolu Rouge lipstick - € 35,00
Blush In Capitals - € 48,00
Le Vernis - € 26,00
Verkrijgbaar bij Galeria Inno of De Bijenkorf

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig