3 april 2019

Weekly vlog: brunchen & grote kuis

Weekly vlog

De lentekriebels zijn in het land en dan is het traditiegetrouw tijd voor - jawel - de grote kuis. We tackelen in deze vlog enkel onze bovenverdieping, voor de rest van het huis ontbrak het ons tot op heden aan wat doorzettingsvermogen, haha. Maar we gingen ook brunchen met de vrienden, meer van dat!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Heerlijk als alles weer schoon is na zo'n grote schoonmaak beurt...ik krijg er gelijk zin in (niet altijd hoor :-D)
  De tegels doe ik af & toe met antikalk en iedere keer de tegels droogmaken na het douchen, dat scheelt echt.
  Volgens mij hebben wij dezelfde laarsjes, heb ik 2 jaar geleden bij Sacha gekocht (nu nog te koop) alleen volgens mij heb jij een zilveren/gouden detail achter, die heb ik niet.
  Ik heb ook weleens gedacht aan de acne sjaal, maar ik vind het toch veel te duur voor een simpele sjaal, het is ook nog wol die misschien nog gaat pillen ook en ze zijn best kort. Beter bij Zara kopen, altijd leuke printjes, lang en goede prijs.
  Oh en die spelt bananen pancakes van AH zijn heerlijk, ik heb ze eindelijk uitgeprobeerd... nu jou choco-bananen cake nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat schoonmaken deden wij dus ook, alleen niet altijd met antikalk - en dat heb ik nu gemerkt :D
   Ik heb die Acne sjaal ook nog nooit in het echt gezien, dus ik durf het ook niet zomaar online kopen. Lang leve Zara sjaals! :D
   Ah, super dat de pancakes bevallen! Ze zijn echt wel goed en zo klaar!

   Verwijderen
 2. Hoop dat jij snel beter bent....

  Van harte beterschap 🌻🌼🌷🌻🌼🌷

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn nog samen de Ikea buiten gekomen zonder ruzie? :-) Genoeg balletjes gekregen :-) Wij gaan vandaag voor SKUBB opberger met 6 vakken voor in de badkamer. Hoe waren de pancakes? Erg veel ook precies? Haha haren in de wind :-D Heel herkenbaar. Als ik niet borstel kom ik binnen met coupe ontploft en frizze :-D De grote kuis gaat bij jou wel vlot precies ;-) Bij mij niet, maar ik ben ook ouder, dat zal het wel zijn :-D De nagellak is mooi bij jou! Wij hebben een nieuwe badkamer en binnenkort komt er iemand langs om uitleg te geven hoe je de douche, het bad enz. makkelijk en goed proper kan krijgen en houden. Ik zal eens vragen ;-) Leuke video alleszins. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heelhuids de Ikea buiten geraakt zonder ruzie, inderdaad :D
   De pannenkoeken waren erg goed, maar inderdaad best veel, haha. Ik heb daarna even niets meer moeten eten ;-)
   Wel, we zijn natuurlijk begonnen met een gemakkelijk stuk, er is weinig echte rommel in de kasten boven. Maar we zijn nog altijd niet verdergegaan met de gelijkvloers en de kelder, dat gaat nog een ander verhaal worden.
   Schoonmaaktips zijn altijd welkom :DDD

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig