8 april 2019

Weekly vlog: sakura in bloei & tulpenpluk

Weekly vlog

Deze week heb ik een heerlijke lentevlog voor jullie! De Japanse Tuin liet zien van haar mooiste - roze! - kant zien, ik plukte gratis tulpen en at het eerste ijsje van het jaar!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Leuke video! Ik ben erg benieuwd naar de Body Luxe lijn. Ik wil zeker de K-Pack lijn eens te bestellen en proberen. Als jij erover tevreden bent zal ik dat waarschijnlijk ook zijn. Ik vind het model van je haren heel mooi. Je vriendin zal wel super blij zijn geweest met jouw cadeautje ;-) Je make-up met het UD Backtalk palette vind ik super mooi bij je! Het was weer een zeer aangename weekvlog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ze bevallen mij beide zeer goed! Ik heb nu al twee keer de Body Luxe geprobeerd en het verschil in stevigheid en volume is wel opmerkelijk. Voor mij wel aanraders!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig