30 juni 2019

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Een beetje bling hier en een niet-zo subtiel glansje daar does spark me some joy, om het op z'n Marie Kondos te zeggen. En al helemaal in mijn make-upcollectie, haha. Ik kocht deze Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma om mijn honger naar glans te stillen en let me tell you... deze baby stelt niet teleur!

Overigens is deze Glitter & Glow niet te verwarren met de Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow - die laatste geeft meer een metallic glans zonder enige glitter, terwijl Glitter en Glow een pak meer impact heeft zonder het metallic effect.

Stila Glitter & Glow staat voor een supersprankelende en langhoudende oogschaduw, tjokvol parelmoer en glitter. De formule is licht en op waterbasis, maar dat doet niets af aan de intensiteit of pigmentatie, wel vergemakkelijkt het de applicatie. Ik heb namelijk noch de tijd noch de energie voor een standaard glitter waar veel te veel werk in kruipt en waar je best ook een glitter glue gebruikt, dus zoiets als de Glitter & Glow levert mij gemakkelijk beschikbare glitter, hoera! De fall-out blijft - alweer, in tegenstelling tot een standaard glitter - erg beperkt, nagenoeg verwaarloosbaar.

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Glitter & Glow zit in een compacte huls en bedien je met de sponsapplicator: breed aan de ene zijde - ideaal om de kleur aan te brengen op het gehele ooglid - en smal aan de andere zijde - ideaal om de kleur aan te brengen als een accent eyeliner. Eventuele harde lijnen aan de rand kan je blenden met een stevige kwast of door zachtjes te tappen met je vinger.

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow in Kitten Karma

Glitter & Glow bestaat in een aantal kleuren, maar ik wist onmiddellijk dat Kitten Karma de mijne zou worden. Het is een blend van champagne, zilver en koper en gewoonweg zó, zó mooi! De pigmentatie is top en ik kan spelen met de intensiteit en applicatie. Persoonlijk houd ik wel van een glansje op mijn bewegend ooglid, dus ging ik er voluit voor, haha. Met open ogen komt er al iets van de glans piepen, van zodra ik mijn ogen sluit, verschijnt Kitten Karma in haar volle glorie. L.O.V.E!

Ik kocht mijn Stila Glitter & Glow in NYC bij Sephora, maar je kan het merk ook op verschillende online shops vinden, ook in de EU.

P.S.: deze look komt er snel aan in videovorm!

Stila Glitter & Glow Liquid Eye Shadow - 4,5 ml voor $ 24,00 of ongeveer € 27,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Een super mooie kleur! Lijkt me een perfecte kleur om diepliggende ogen op te lichten. Mooie aankoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze ga ik mij waarschijnlijk aanschaffen. Maar eerst zien waar ik ze precies kan vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een UK Stila site, maar er zijn nog andere webshops.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig