1 juli 2019

Weekly vlog: kleimasker & nieuwe beauty

Weekly vlog

Héél wat nieuwe beauty in deze vlog, te beginnen met een nieuw (roze!) kleimasker en nog meer roze make-up, lol.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Klinkt goed dat roze kleimasker? Gelukkig lag je gelpudding masker niet op de grond :D En blijft de gellak veel langer zitten? Wat vond je van too cool for school maskers? Doet het ook iets aan wallen? :) De make-up (all-in pallet & lipproducten) van Lancôme (Chiara Ferragni) is echt wel heel leuk en super mooi! Ik verwacht ook dat het kwalitatief is? Leuke weekvlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De review van het roze kleimasker staat nét online!
   Essie GelCouture blijft wel iets langer zitten dan gewone nagellak, maar ik haal geen week of langer. Daarvoor zijn mijn nagels wat te broos + ze groeien uit en ik wil graag een verse manicure.
   Jaaa, de make-up met Chiara Ferragni is echt wel kwalitatief, niet verwacht dat ik het zó goed zou vinden!

   Verwijderen
 2. Wel een beetje jammer dat het oogschaduwpoeder op de lipproducten terecht kunnen komen. Een tip omdat te vermijden? Ik haal net 1 week met gellak en dan vind ik het ook tijd voor een verse manicure.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moeilijk te vermijden! Ik klop na gebruik telkens af boven de vuilbak, zodat losse stukjes daar in vallen in plaats van in het palet te blijven liggen. Dat helpt een beetje, denk ik.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig