12 juli 2019

Weekly vlog: Clarins event & home alone!

Weekly vlog

In deze vlog neem ik jullie mee naar een Clarins make-up event en spendeer een weekendje alleen thuis - uiteraard in goed gezelschap van Tigra.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Leuk event bij Clarins. Je moet misschien Tigra eens filmen als je weg bent. Wie weet wat je dan te zien krijgt :) Amai wat een berg frietjes voor dat meisje alleen :) Wat vind jij van het supermud masker? De Maestro UV primer wil ik zeker ook eens proberen. Wel na mijn Too Faced primer. Lijkt mij erg interessant. DI binnengaan voor kwastenspray en buiten komen met van alles :) Doe ik ook :D Het hemdjurkje was inderdaad de beste keuze bij Copines. Heel fijn filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik denk dat ze heel veel slaapt :D Ik werk een dag per week van thuis en dan zie ik ze ook de hele tijd maffen. Eerst op het tapijt, dan op de stoel, daarna op een voetenbankje... :D

   Ik dacht net hetzelfde toen ik de video aan het editen was: mensen gaan denken dat het een berg frieten is :D Maar ik eet niet altijd alles op ;-)

   Het Supermud masker is fijn, maar het Youthmud vind ik persoonlijk beter voor mijn huid. Verschilt een beetje naargelang het huidtype, ik weet dat veel mensen Youthmud wat te straf vinden.

   Haha, ja, als ik dan toch eens bij Di ben, ga ik rond en zie ik vanalles wat ik nog nodig had, maar toevallig niet op het lijstje stond :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig