24 juli 2019

Weekly vlog: eten bij The Jane!

Weekly vlog

A dream come true! Eten bij The Jane stond al ettelijke jaren op mijn wishlist en mijn hubby wist het dit jaar waar te maken. Een hele belevenis van a tot z, waar ik met volle teugen van heb genoten.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Leuke weekvlog! Het serum zit blijkbaar apart bij het oogmasker van EL. Is dat ook zo moeilijk om het serum erin te duwen zoals bij die Garnier shot maskers? Je Prada outfit en schoenen waren een goede keuze voor die dag ;) Een shoeblog mag je ook altijd doen :D De Jane zal zeker en vast een onvergetelijke ervaring zijn geweest. De bloemetjes waren ook super mooi! Er was precies niet zo veel bij de smaak foodtruckfestival? De boerenmert lijkt me ook erg leuk. Dat ontbijt zag er toch erg goed uit. Haha, je pino rokje :) Die roze limonade zag er ook erg verfrissend en sprankelend uit. Je shirtdress is ook erg leuk. Gelukkig geen honger moeten lijden op de barbecue :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je moet wel even doorduwen bij EL ook. Het lukt wel eens je de truc doorhebt :D
   Ik vond het foodtruckfestival oké, vooral een slechte locatie: middenin het Dusartplein, superheet en amper iets van schaduw. Ze hadden er beter wat bomen of iets meer afdekking voorzien. Nu zaten we onder een mini parasolletje, bang om te branden in de zon.
   Merwt is supertof, het ontbijt is een aanrader!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig