22 juli 2019

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Geheel onverwachts kwam ik in NYC The Mask Bar tegen - een winkeltje tjokvol Koreaanse maskers in het midden van de West Village. Ik móest uiteraard even binnenstappen!

De keuze is er erg uitgebreid - eerlijk, misschien zelfs een beetje te uitgebreid, zeker voor het beperkte aantal vierkante meters, lol. Naast twee voordelige multipakken tissuemaskers, liep ik er ook buiten met deze oogmaskers.

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Too Cool For School is een Koreaans merk met een heel gamma aan skincare met een twist, wat zich vertaalt in leuke verpakkingen en benamingen. Dit Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch viel mij meteen op en overtuigde mij met z'n dubbele focus op lijntjes én donkere kringen. Want sommige mensen hebben echt wel alle geluk :D - schrijft ze met enig sarcasme.

De Coconut Oil Serum Eye Patch wordt individueel verkocht en bevat telkens twee oogmaskers. Die maskers zijn een stuk groter dan wat ik gewend ben, en dat is omdat ze niet enkel inwerken op de zone net onder de ogen, maar ook op de bovenkaak. Je moet ze ook exact aanbrengen - jammer genoeg vind je deze informatie niet terug op de verpakking, enkel op de website van het merk: de bovenste patch hoort rechts, de onderste patch hoort links en je brengt ze aan met de gladde zijde naar de huid gericht.

De maskers zijn van het type hydrogel, waarmee ook Neutrogena werkt - ze zijn zeer stevig en blijven perfect zitten, wat je ook doet en dat voor de gehele werkingstijd van 30 minuten. Ze bevatten kokosolie en kokoswater voor de broodnodige hydratatie, niacinamide en adenosine voor verheldering en versteviging en açaí- en duindoornextract voor een instant pick me up in geval van een vermoeide blik.

De hydratatie en verfrissing staan buiten kijf, helaas kan ik niet zeggen dat mijn donkere kringen - genetisch geërfd! - voltooid verleden tijd zijn. Ik was wel aangenaam verrast door de grootte van de maskers en apprecieerde dat ook mijn bovenkaak werd meegenomen in de behandeling.

Zoals zovele andere maskers vond ik ook deze van Too Cool For School erg fijn - geen holy grail status, maar fijn genoeg om ze opnieuw te willen kopen. Je hoeft gelukkig niet helemaal naar de VS om ze te scoren, online zijn ze ook terug te vinden, bijvoorbeeld bij de Franse webshop van Sephora. Mocht je er wel in de buurt zijn, toch een praktische tip: The Mask Bar heeft volgens mij nog een oud (onveilig) systeem voor betaalkaarten, dus mijn kredietkaart werd er geweigerd. Neem daarom zeker cash mee.

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch - 5,5 g voor € 4,50
Online verkrijgbaar, onder meer bij sephora.fr

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ideaal! Holy grail hoeft het niet te zijn. Als ze zorgen voor hydratatie, verheldering en versteviging, dat vind ik heel wat. Zijn boven en onder dan niet precies hetzelfde? Hopelijk komen ze ook vlug naar hier ;) Ik zou ze zeker en vast kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet precies wat de redenering is, maar ik het de instructie gevolg. Ik denk inderdaad dat de vorm beter is aangepast aan de linker- dan wel rechterzijde, vandaar dat je het zo moet doen.

   Verwijderen
 2. Wow ja dit zijn grote oogmaskers. Fijn om eens uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig