2 augustus 2019

InstaLoves: juli 2019


Deze InstaLoves was gemakkelijk in elkaar te steken, want ik had opvallend minder foto's op mijn GSM staan. Juli was een werkmaand - zo vlak voor het verlof moet er nog vanalles en nog wat gebeuren, zodat ik straks met een gerust gemoed kan vertrekken.

Maar ik merk wel dat het 'tijd' is voor verlof, want ik ben sneller vermoeid. Dus spendeerden we onze avonden en weekends samen op de zetel! En jawel, dat is een dinosauruspyjama :D


We begonnen op Netflix aan Homeland - geen nieuwe serie, maar dat wil wel zeggen dat we meteen zeven seizoenen mochten doorploeteren. Geen feelgood show, trouwens, reden waarom we na vier seizoenen even op de pauzeknop hebben gedrukt.


En dus switchen we Homeland voor het derde seizoen van Stranger Things! Spannend en met de nodige humor, dus dat was een welkome afwisseling met de serieuze drama van Homeland.


Ontdekking van de maand: alle seizoenen van Friends staan ook op Netflix! Zo leuk om die eerste afleveringen terug te zien, de acteurs zagen er nog piepjong uit. Ik ben samen met de serie opgegroeid en merk dat het toch wel een grote impact heeft gehad. Zoveel afleveringen zitten echt nog in mijn herinneringen gegrift, quotes en al. En zoveel jaar later blijft het nog steeds grappig!


Nog meer nostalgie: Harry Potter! Regelmatig worden de films heruitgezonden op zaterdagavond en je mag er zeker van zijn dat ik ze telkens weer bekijk. Heerlijk!


Voor wie van fashion houdt, is The Devil Wears Prada toch ook altijd een momentje om van te genieten. Meryl Streep speelt de rol met verve, zalig! De ventilator mocht ditmaal niet ontbreken...


We testten een nieuw adresje in Hasselt: Hawaiian Poké Bowl met, jawel, poké bowls! Volledig naar eigen smaak samen te stellen, maar als je niet weet wat kiezen, kan je ook een van hun eigen creaties bestellen. Zeer lekker, vers én gezond, dikke aanrader!


In normale omstandigheden kan ik de inhoud van mijn handtas meten met die van Mary Poppins. Zakdoekjes, flosdraad, een spiegeltje, een herbruikbare tas, een paraplu... I have it all! Met al de zonovergoten dagen leek het mij een beetje onnozel om mijn paraplu mee te sleuren, dus wisselde ik mijn medium sized handtas in voor een mini exemplaar. Om diezelfde namiddag te beseffen dat ik mijn sleutelbos vergeten was en dus thuis niet binnen kon, haha! Gelukkig kon ik mij op het terras zetten, in afwachting van mijn redder in nood aka the hubby :D


Begin juli gingen we langs bij Merwt, de maandelijkse boerenmarkt aan het station in Hasselt. 's Morgens kan je er (mits inschrijving!) terecht voor een boerenontbijt met allerlei lokale lekkernijen. De croissant was héérlijk, de peperkoek vonden we net wat te kruidig. Het is in elk geval een leuke manier om lokale producten te ontdekken, want je kan nadien ook alles kopen aan de kraampjes.


Deze is helemaal waar en dat werd ook door jullie beaamd in mijn DM's :DThe horror! Onze voorraad M&M's met pindakaas uit NYC slinkte met de dag en ik werd een beetje wanhopig. Vreemd genoeg kan je deze populaire variant nog steeds niet in de gewone Belgische supermarkt krijgen, dus informeerde ik mij rechtstreeks bij de bron. Helaas kreeg ik geen antwoord! In speciale snoepzaken en online kan je wel terecht, ik kreeg ook een bericht dat het wel te koop zou zijn bij AH in Nederland, dus wie weet, komt het in de toekomst ook naar België.

Enkele dagen later kwam mijn bestie to the rescue met deze giga zak van 1 kilo, die ze kocht in Londen. Laten we zeggen dat ik haar eeuwig dankbaar ben :DEen tripje naar de kapster is het uitgelezen moment om bij te blijven met het reilen en zeilen in BV-land!


Mijn broer was jarig en dus gingen we langs voor een zomerse barbecue. Aan eten geen gebrek! Zeevruchten als voorgerecht en nog wat meer vis voor de tweede gang, gevolgd door watermeloen als dessert. Geslaagd!


Homewear en peelingsokken, een gepaste outfit voor mijn thuiswerkdag, lol. Gelukkig kwam er niemand aan de deur bellen, of ik zou zo naar beneden moeten tjolen :D Deze peelingsokken zijn van Tony Moly en kocht ik bij Sephora in Barcelona, maar je kan bij Di ook wel een aantal andere merken vinden met soortgelijke eeltsokken.Via een collega van Timo konden we een gratis HelloFresh-box testen. Jullie vele reacties waren unaniem, dus er komt snel een vlog van waarin ik alles in detail laat zien. Onze box bestond uit vijf gerechtjes en we begonnen de werkweek met deze viswraps met salade en mangochutney. Lekker!


Ik begon met de 28-day Summer Challenge van Blogilates. Elke dag een workout van een half uurtje, thuis, zonder extra materiaal. Het enige wat je nodig hebt, is een matje of een andere zachte ondergrond, omdat er best wat grondoefeningen tussen zitten. Een gedeelte ervan werd echter ingenomen door een andere 'deelnemer', haha!De vrijdagmiddagdate met mijn hubby kreeg een zoete twist, hihi. Ik koos een van de zomerspecials bij Coffee Café en let me tell you... het is de moeite! Ik houd trouwens meer van de witte Raffaello dan van de gewone Ferrero Rocher - ben ik de enige?


Aaargh, vreselijk vind ik dit! Ik maak mijn boodschappenlijstje op op basis van de winkelindeling, dus ik houd er niet van als ze producten van plaats wisselen, laat staan wanneer ze de winkel volledig omgooien. Een vuile marketingtruc, trouwens, want op die manier moet je weer alle gangen door en proberen ze je meer te laten kopen.


Ik plaatste een bestelling van enkele haartools op Amazon.de. Tigra wilde toch even inspecteren of er niets voor haar tussen zat.


Hmm, verse garnaalkroketjes, dat kan smaken! En ik was niet de enige die dat dacht, want mijn tafelgenoot koos hetzelfde, haha.


Voor wie graag met korting shopt bij Ici Paris XL: er is terug 21% korting op alles, dus het is het moment!


Het is thuis in mijn eentje en zonder alle collega's natuurlijk een pak rustiger, maar ik laat dat niet aan mijn hart komen. Dansen it is! En al helemaal als er vier heerlijke '90's hits na elkaar op de radio komen! De afkeurende blik van Tigra neem ik er wel bij :D


Ik leer elke dag nog iets bij. Blijkbaar is er een hele website gewijd aan kaas - the dream!


Ik heb net de langste week van mijn leven achter de rug, of zo lijkt het wel. Aftellen naar verlof is voor iedereen hetzelfde, veronderstel ik: de laatste loodjes wegen het zwaarst! Ik heb nog een dag voor de boeg maar ik denk dat ik vandaag letterlijk de minuten zal aftellen, haha. Want dan is het tijd voor ons zomerverlof, heerlijk! Geniet van jullie dag en van het aankomende weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke blog weer jammer ik ben vorige week in Hasselt geweest dan had ik wel m&M voor je mee kunnen nemen vanuit Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, lief van je! Maar geen nood, ik heb die zak van een kilo nu en ik ga ze in het vervolg online bestellen :D

   Verwijderen
 2. Friends is echt geweldig he ;-)
  Leuk ook dat je Homeland hebt ontdekt. Het is inderdaad wat zwaar, moest afwisselen met iets anders, maar naar mijn mening de beste serie in z'n soort.

  Een heel fijn verlof gewenst, geniet ervan! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En al helemaal op Netflix, want zonder reclame :D
   Ik vind het op zich wel fijn dat ik meteen verschillende seizoenen kan kijken, maar met Homeland had ik ook behoefte aan wat luchtigers :-)
   Dankjewel, zullen we doen!

   Verwijderen
 3. Alvast een prettige vakantie! Gelukkig dat je niet moest inbreken in je eigen huis :D
  Amai, hoe sportief seg! Iedere dag een workout van een half uurtje?! Je bent blijkbaar goed gemotiveerd en dat ook nog met warm weer. Chapeau! Ik zou aan jou een voorbeeld moeten nemen ;)


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, dat zou moeilijk zijn, denk ik. Ik heb het alleszins niet geprobeerd :D

   Het was niet altijd evident met dat warme weer, en nu in mijn verlof moet ik de routine ook nog even terugvinden!

   Verwijderen
 4. Leuk overzichtje! Ik nog twee daagjes en dan eindelijk ook echt verlof (heb hier en daar al een dagje gehad maar toch ook eens nood aan wat langere tijd vakantie).
  En ja, laat die M&M's maar komen, zijn ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Intussen al aan je verlof mogen beginnen, denk ik? Geniet ervan!
   Ik snap niet dat ze die M&M's hier nog niet standaard verkopen. KILO'S zou ik ervan eten :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig