18 juli 2019

What's in my trash: opgemaakt juni 2019

Opgemaakt

Een nieuwe empties video: de opgemaakte producten van de maand juni, enjoy!


Park Avenue kwastenspray
Sensodyne tandpasta
SK-II Facial Treatment Clear Lotion (mini)
Noughty Pumped Up shampoo
Rituals Honey Touch body cream (mini)
Lovéa Relaxing body scrub
Lush Rose Jam douchegel
Schwarzkopf Push Up Big Volume haarspray
L'Occitane Lavender Foaming Bath
Chanel Le Volume Révolution mascara
Estée Lauder Double Wear foundation
Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask
Tatcha The Water Cream
Sally Hansen Complete Care 7-in-1
Talika Eye Therapy Patch
Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Leuke video zoals altijd :) Ook erg fijne producten bij die mij aanspreken. O.a. SKII. Ik wilde die graag kopen in Sephora toen ik in Parijs was, maar ik was mijn lijstje vergeten. Later zag ik een foto in mijn gsm staan en die had ik toen wel bij :D Ook het masker van CT lijkt me ook erg fijn. Ook ik vind het erg fijn om kleimaskers te gebruiken. Ook het Eye Patch van Too Cool For School lijkt mij fijn. Je hebt heel wat opgemaakt in juni ;)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig