30 augustus 2019

Weekly vlog: bezoek aan de lavendelhoeve & dagje Maastricht

Weekly vlog

Onze vakantie gaat verder met een trip naar Brussel, een bezoek aan de Lavendelhoeve en een dagje over de grens in Maastricht.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Is het park groot bij Labionista? Groter als de Molenvijvers bijvoorbeeld? Moet bij de Sanpellegrino cocktail nog iets toegevoegd? Welke waren lekker? Oei! Eerst sporten en daarna frieten. Haha, al je harde werk naar de vaantjes :) Erg mooi is je ooglook met het Huda Beauty palet. Wat droeg je op de binnenkant van je oog? Erg fijn je tips voor goedkoop parkeren in Maastricht ;) ;) Coffeelovers, …. Ik ben nieuwsgierig naar de Maybelline mascara's. Was precies een leuk relaxed dagje in Maastricht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet supergroot, denk dat het qua wandeling wel met de Molenvijvers kan worden vergeleken.
   Die Sanpellegrino Cocktail is zo te drinken of te mixen - ik had online een receptje gevonden voor een mocktail, maar nog niet getest. Ik vind de Cocktail wat smaken naar een Crodino, ik weet niet of je dat kent? Niet helemaal mijn ding, beetje bitter. Ik vind de Aranciata en Aranciata Rosso limonade de beste. Er zijn nog meer smaakjes, maar precies alleen in het buitenland te koop.
   Alles was het Huda Beauty Smokey Obsessions palet! De lichte kleur heb ik doorgetrokken van het ooglid naar de binnenste ooghoek.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig