7 augustus 2019

Weekly vlog: poké bowls in Hasselt!

Weekly vlog

Ik houd een lipstickswatchparty, we gaan naar een birthday party en we testen poké bowls in Hasselt!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Amai 8 weken niet kleuren. Is erg lang. De kleuring houdt dan toch super goed? Oh ja die huidkleurige kousenvoetjes … bij mij blijft dat ook niet zitten. Dat springt aan mijn hiel altijd los onder mijn voet in, en dan moet ik mijn schoen uitdoen, enz... Op den duur laat ik ze uit van miserie :) Story times … er bestaan heel wat nare en bizarre dingen in het leven :) Leuk dat Hawaiian Poké Bowl erbij gekomen is. Keuze genoeg voor iedereen die gezond wil eten. Hier heeft de postbode al 2x de brievenbus tegen onze muur eraf geramd met hun brommertje en volledig pertotal :) Hopelijk vlot de herstelling. Gezellig verjaardagsfeestje zo te horen eh Stamatia :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook wel mijn maximum, hoor, haha! Ik heb een balayage, wat een beetje meer inblendt met mijn eigen haar, vandaar dat de uitgroei zachter is.
   Deze nieuwe sokjes blijven zitten, gelukkig! Alle andere die ik tot nu toe heb geprobeerd, glijden van mijn voeten af.
   Haha, oh my... zo erg is het hier gelukkig niet, en intussen is het ook gemaakt! Jullie hebben het dan toch kunnen traceren tot de postbode en kunnen regelen?

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig