9 augustus 2019

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Nog maar eens een liquid lipstick? Wel ja, waarom niet! Toen ik in Milaan voor het Fenty-schap stond, greep ik een foundation en deze Fenty Beauty Stunna Lip Paint in de kleur Uncuffed.

In tegenstelling tot de foundation (50 tinten!) is de achtkoppige kleurenselectie van de Stunna Lip Paint eerder beperkt te noemen. En dat heeft ook mijn ervaring met dit product bepaald: waar ik bijna lyrisch was over de Pro Filt'r Foundation, blijft mijn gevoel bij deze Stunna Lip Paint eerder 'meh'.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Verpakkingsgewijs is Stunna Lip Paint wel een echte eyecatcher - en het doet mij best denken aan de look van Louboutin nagellak! Het flesje is achthoekig en loopt naar boven toe in een fijne punt. Hoewel de applicator zelf vrij kort is, heb je dankzij de lange dop ook wel genoeg grip.

De sponsapplicator is eveneens vrij uniek - niet de standaard doe foot, maar een kort sponsje met een zandlopereffect en een vrij ronde, platte applicator. Persoonlijk heb ik hiermee de neiging om een beetje uit te schieten en over mijn liprand te gaan, terwijl ik met een plattere applicator meer controle heb.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Uncuffed is een rosy mauve - en dat zou in theorie een kleurtje naar mijn hart zijn. De kwaliteit en pigmentatie is onmiskenbaar aanwezig, in die zin dat de lipstick erg mooi en egaal swatcht en de lipstick vanaf de eerste veeg op de lippen een full-on dekking geeft met een zacht-matte finish.

De formule is vrij licht en vloeibaar, droogt snel en hecht zich gemakkelijk aan mijn lippen, zonder ze uit te drogen of in de lijntjes te kruipen. De huidige matte liquid lipsticks weten gelukkig hun langdurige houdbaarheid te combineren met een aangename textuur.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld mijn Huda Beauty Liquid Matte lipsticks lijkt Uncuffed zich absoluut niet te mengen met een onderliggend lippotlood, waardoor je de kleur niet kan tweaken. Dat zegt wat over de pigmentatie, maar dat wil ook zeggen dat de kleur is wat ze is.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint in Uncuffed

Uncuffed wordt op mijn lippen namelijk iets donkerder dan in het flesje - en dat is net waar het voor mij de mist in gaat. Ik vind het op zich nog steeds een mooie kleur, maar op mijn huid wordt Uncuffed vrij donker en vampy, met een bruine ondertoon. Niet helemaal wat ik wilde en waar ik op hoopte bij een rosy mauve.

Ik zou de ik de Stunna Lip Paints een tweede kans van zodra de kleurenselectie wat ruimer wordt, omdat de formule en houdbaarheid an sich er meer dan mogen zijn. Voorlopig houd ik er een 'meh' gevoel aan over.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint - 4 ml voor € 22,90

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Als je verwachting niet is wat je had gehoopt is dat inderdaad al een spijtige zaak. Zo op het 1ste zicht lijkt de kleur nochtans niet mis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur is zeker oké, maar op mij wordt hij te bruin (naar mijn goesting). En ik denk dat de foto nog goed overkomt, ik vind hem in het echt nog wat donkerder. Als hij was zoals in het flesje, was het net wat beter geweest!

   Verwijderen
 2. Bij mij was de verrassing eerder omgekeerd. Ik heb 't wel voor een bruintintje, dus was aangenaam verrast eenmaal op m'n lippen. Al begrijp ik volledig dat ze hiermee ook wel de bal kunnen misslaan als je net op iets rozigere tinten gehoopt had bij het swatchen. Wel zotte houdbaarheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, voilà, zo persoonlijk kan een mening zijn :D Wel goed dat hij jou beter beviel. En inderdaad, een houdbaarheid om u tegen te zeggen!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig