17 oktober 2019

Maybelline Total Temptation mascara

Maybelline Total Temptation mascara

Als ik slechts een make-upproduct zou mogen kiezen voor de rest van mijn leven - help, nachtmerrie! - is de kans groot dat ik voor mascara zou gaan, want mijn frêle wimpertjes kunnen alle hulp gebruiken. Nochtans experimenteer ik amper met mascara's, nu ik na jaren testen zo mijn favorieten heb.

Zonde, want er zijn zeker nog heel wat pareltjes te ontdekken, zoals deze Maybelline Total Temptation. Niet helemaal nieuw-nieuw, maar de Total Temptation-familie deed recent aan gezinsuitbreiding en kreeg er een zusje bij: Deep Cocoa is intens en diep, maar net wat zachter dan een zwarte mascara. Een voor de hand liggende keuze voor de no make-up make-up days waar je de wimpers toch wat 'oumph' wilt geven.

Maybelline Total Temptation mascara

Maybelline Total Temptation mascara

Het principe is bleef onveranderd: de Total Temptation mascara's hebben een zacht borsteltje van een redelijk formaat dat toch vrij eenvoudig te hanteren is. Ik ben fan van borstels zoals deze, omdat de individuele haartjes mijn fijne wimpers goed grijpen en eenvoudigweg een laagje mascara verdelen.

De crèmige formule is van in het begin een goede consistentie, niet te nat en niet te droog en laat toe de mascara in laagjes op te bouwen - ik ga meestal voor drie laagjes, want ik houd nu eenmaal van veel volume. De formule van de Total Temptation Waterproof is nét wat droger, wat in de lijn van de verwachtingen ligt bij een waterproof mascara. Voordeel is natuurlijk dat 'ie ook net wat beter tegen water bestand is, hoewel ik van de 'gewone' Total Temptation zeker niet mag klagen. Ook daar houdt de mascara het goed uit, zonder dat het onder mijn ogen begint te vlekken.

Maybelline Total Temptation mascara

Maybelline Total Temptation mascara

Sleutelwoord hier is volume, maar dan de fluttery soort waarvan de wimpers lekker zacht blijven en niet aan elkaar gaan plakken. Eigenlijk lijkt het alsof je heel veel individuele wimpers hebt, aka het valse wimpereffect. Qua lengte blijft het allemaal net wat bescheidener, waardoor ik denk dat deze Total Temptation het overall goed doet voor iedereen, ook op een doordeweekse dag.

Maybelline Total Temptation mascara - € 14,99 bij Di en Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Dit lijkt me een heel goede mascara zonder poes pas en zonder al te veel geld te moeten spenderen. Maar voor mij mag het oog ook wat ;)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig