14 oktober 2019

InstaLoves: september 2019


September was een zot drukke maand en die trend zette zich eigenlijk verder in oktober, vandaar dat het even wachten was op deze InstaLoves.

Mijn tante was op bezoek en dus gingen we samen brunchen bij Le Pain Quotidien. Ik probeerde hun versie van de shakshuka, een gerecht dat aan een opmars bezig is, want ik zie het overal verschijnen. Deze was best lekker!


Ik ging na mijn geweldige vakantie terug aan het werk en moest daarom keihard lachen met deze meme.Begin september werd het gevoelig kouder, dus moest ik mijn zomershorts inwisselen voor een aangepaste tenue. Ik profiteerde van de gelegenheid om mijn nieuwe pumps in te lopen - hoe geweldig is het flamingodetail op de hak?!


Net als elke maand deel ik ook telkens mijn Netflix-aanraders (en afraders). Falling INN Love is een feelgood Netflix-film voor een leuke avond. Starring Christina Milian, die jaren geleden nog de hitparade stond maar nu dus vooral als actrice aan de bak komt.


Een ander type serie, deze Million Pound Menu. Het opzet wijzigt een beetje in het tweede seizoen, maar het komt er voornamelijk op neer dat men streetfood naar een hoger niveau wil tillen met een vaste locatie. De jury bestaat uit investeerders die beoordelen of ze effectief meegaan in het avontuur. Leuk om nadien op te zoeken of de restaurants nog steeds bestaan!


Het serieuze werk zie je in Unbelievable. Gebaseerd op waargebeurde feiten, over een serieverkrachter, is dit een miniserie die je meteen boeit. Zeer interessant - en ook eng! - om te zien hoe de afhandeling van een dergelijke klacht verschilt naargelang de rechercheur die hem behandelt.Ik testte een nieuw adresje aan het water, The Yacht. Het ligt wat lager dan de straat, dus je hebt een soort van ingesloten, gezellig gevoel. Uiteraard staat er heel wat vis op het menu, maar terwijl de rest van het terras volop voor de mosselen ging, kozen wij voor enkele tapas in een foodsharing concept. Degelijk, maar niet uitzonderlijk lekker.


Haha, het is niet eens gelogen! Dit is het gelukzalige gezicht dat je ziet op vrijdagavond, vlak aan de frituur.


Ik ben tegenwoordig spaghettisaustester in bijberoep :D Ik kreeg een tip via Instagram en bij mijn volgende shopronde mocht deze in de winkelkar. Best oké als huismerk zijnde, dus geen klachten :-)


Minder blij was ik trouwens met deze spaaractie van Albert Heijn - en jullie blijkbaar ook, aan de hoeveelheid DM's te lezen. Wij doen een keer per week onze boodschappen en de locatie verschilt naargelang onze weekendplanning en de lopende promo's van die week. Maar zelfs met een wekelijks bezoek aan onze lokale AH, was die straatjes sparen toch de grootste quatsch: zes kaarten met een multitude aan stickers, waarvan ik er veel dubbel had en geen enkele kaart vol kreeg. Ik heb er op den duur geen moeite meer voor gedaan. Ik vermoed dat er wel meer mensen hadden geklaagd, want "wegens het grote succes" werd de termijn verlengd.Er stond wat spannends op het programma... ik schreef me in voor de BlogBattle Hasselt en werd geselecteerd om mee te doen! Daar hoorde ook een officiële foto bij, dus mocht ik poseren voor de fotograaf.


We kregen meteen de opdracht voor de eerste ronde mee: een pitch maken van 1 minuut over de must see's en must do's in Hasselt, geïllustreerd met foto's, presentaties of filmpjes. Ik heb door mijn vlogs natuurlijk al heel wat videomateriaal, maar er waren nog enkele extra shots die ik wilde maken. Timo was mijn Chinese vrijwilliger :DWe brachten onze pitch tijdens het event ModeGewijs, dus vooraf mochten we even op het podium om te "repeteren". Enkele uren later kreeg ik te horen dat ik door mocht naar de volgende ronde en werd de groepsfoto getrokken - meet de halvefinalisten! Ik werkte overigens afgelopen weekend mijn opdracht voor de halve finale af en houd jullie zeker op de hoogte van het resultaat, want er kan ook gestemd worden.


Het eerste weekend van september trokken we voor het ontbijt naar Merwt, de boerenmarkt aan het station. Intussen zijn ze begonnen aan hun winterslaap en is het, uitgezonderd een speciale KerstMerwt, aftellen naar juni 2020!


Over Kerstmis gesproken, wat zijn alle shops er vroeg bij met adventkalenders! De eerste die ik zag, was in het reclameblaadje van de Action, maar via Instagram kreeg ik veel reacties dat ook Rituals er al volop voor adverteerde.
Het eerste event van het najaar was er eentje van Lancôme! De Brusselse locatie was prachtig ingericht voor een veganistisch defilédiner, met een voorstelling van nieuwe lanceringen zoals het vernieuwde Génifique serum. Het dessert was echt overheerlijk - helaas weet ik niet meer wat het precies was!


Ook de nieuwe geur Lancôme Idôle werd voorgesteld aka de dunste parfumflacon ter wereld. Ik nam nadien met bovenstaande foto deel aan een wedstrijd om met Idôle een trip naar Parijs te winnen. Ik vrees dat ik niet met de hoofdprijs naar huis ging, maar ik hield er wel een geweldig leuke en roze foto aan over, haha.


De autoloze zondag viel in Hasselt samen met een zonovergoten dag met heerlijke temperaturen! De Kleine Ring werd voor de gelegenheid herdoopt naar de Culinaire Ring, een soort van foodtruckfestival maar dan van de lokale restaurants. Wij hielden halt bij Rauw, die in 2020 een tweede vestiging openen in Quartier Bleu en al een voorproefje kwamen geven van hun kunnen.


Ik werd voor het werk verwacht in de rechtbank in Hasselt - het ligt vrij hoog dus de wind heeft er altijd vrij spel. Ik had een plissérok aan en dat zorgde voor een Marilyn Monroe-momentje, haha!


Ik krijg trouwens altijd veel vragen over mijn plissérokken. Ik heb er enkele van Reiss en eentje van Uterque, maar ik zag dat Mango er nu ook had in verschillende kleuren. Allen daarheen!


Ik botste in de Albert Heijn op deze giga dozen met zure ouwels. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik heb er eigenlijk al een beetje spijt van dat ik er geen tweede heb gekocht, haha.We trokken naar de Antwerpse Tim Van Laere Gallery voor de nieuwe expo van Rinus Van de Velde, The Villagers. De diner was er "in 't echt" nagemaakt en dat helpt met de ervaring. Het is niet zozeer mijn ding, maar Timo vindt zijn werk geweldig dus ik tsjokkel dan maar mee :D


Aaah yesss, sushi! Een supertraktatie voor onszelf toen we niet wilden koken en gewoon een avondje samen op de zetel wilden doorbrengen. Geweldig dat je zo'n dingen online kan bestellen en thuis laten leveren. Daar was tien jaar geleden niet eens sprake van, dus ik probeer dat feit telkens bewust te beseffen. Deze is van Esaki in Hasselt en is de sushiboot voor twee personen. We krijgen niet alles op, maar dat is easy lunch voor de volgende dag, haha.


Eind september trok ik terug richting het Brusselse voor een event van Clarins. Daar stond onder andere deze nieuwe Plant Gold emuslie te blinken. Ik heb alles gevlogd, want de locatie was prachtig!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een geweldige leuke post weer dit keer ik geniet zo van jou verhalen en vlogs met mooie kleding lekker eten en mooie makeup groetjes vanuit Nederland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook september zag er weer gezellig en druk uit. Ook erg veelzijdig en super mooie foto's. Vanaf wanneer kan er gestemd worden? Ik kijk al uit naar meer hierover. Heb je toevallig nog zure ouwels in de AH gespot? :) Ik krijg al het water in mijn mond van je foto :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De video komt denk ik volgende week online, maar ik houd jullie zeker op de hoogte!
   Ik ben bijna door mijn doos zure ouwels heen. Ik had bijna een tweede doos gekocht, maar heb dat dan niet gedaan. Maar daar heb ik nu dus wel spijt van, hahaha.

   Verwijderen
 3. OMG die flamingo schoenen, zaaaalig!!
  Leuk die blogbattles, benieuwd naar het vervolg, mijn stem heb je alvast al!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig