8 december 2019

Clarins Hello Winter

Clarins Hello Winter

Deze Clarins Hello Winter set is té cute en leek mij een ideaal soort stocking stuffer - oftewel, een minicadeautje in kerstsfeer dat garant staat voor veel plezier.

Clarins Hello Winter

De Clarins Hello Winter set bestaat uit twee winterse musthaves die je trouwens ook apart kan kopen. De set is wel bijzonder voordelig ten opzichte van de individuele producten, dus dan is de keuze snel gemaakt.

Met mijn droge handen smeer ik heel het jaar door, en al helemaal in de koudere maanden. De Clarins Hand and Nail Treatment Cream zit standaard in het assortiment, maar kreeg speciaal voor het eindejaar een schattige limited edition verpakking. Deze iconische bestseller in een feestelijk jasje is met z'n 30 ml het ideale formaatje voor in mijn handtas of op mijn nachtkastje.

De zachte handcrème heeft een romige textuur en bevat verzorgende plantenextracten als kalmerende sesamolie en verstevigende Japanse moerbeiboom. Het voelt bij het uitsmeren niet vettig, maar eerder fluweelachtig aan, alsof je een fluwelen handschoen omdoet. En dat is een beetje de bedoeling, want naast de nodige hydratatie moet deze Treatment Cream zorgen voor een buffer tegen koude en zon, verzacht het droge kloofjes en werkt het letterlijk door tot de vingertoppen, nu het ook nagels en nagelriemen voedt en verzorgt.

Clarins Hello Winter

Clarins Hello Winter

Deze Clarins Hydra-Essentiel Moisture Replenishing Lip Balm mag je niet verwarren met de geweldige Clarins Instant Light Lip Perfector. Die laatste is hydraterende gloss in verschillende kleurtjes, daar waar de Lip Balm zich eerst en vooral richt op het herstellen van beschadigde of uitgedroogde lippen.

De Hydra-Essentiel lipbalsem is een zeer geconcentreerde, iets dikkere en bijna sticky balsem die goed hecht aan de lippen en zo het herstelproces onmiddellijk inzet. Met het kleinste beetje kom je al een heel eind en als extra pluspunt is de balsem een beetje rozig van kleur, zodat dit je lippen er meteen beter en plumped laat uitzien, terwijl ze tegelijkertijd de verzorgende ingrediënten kunnen opnemen.

Dit is een absolute topper voor wie kampt met droge, beschadigde of gescheurde lippen en laat de standaard lipbalsems vér achter zich. De rozige gloed is een plus, maar noem dit geen make-up, want de verzorgende ingrediënten (karité- en cupuacuboter, blauwe lotusextract, castorolie) gaan hier met de hoofdprijs naar huis. Verzorging met een plus, I like it!

Clarins Hand and Nail Treatment Cream - 30 ml voor € 12,00 (€ 10,80 via het Clarins ledenvoordeel op hun webshop)
Clarins Hydra-Essentiel Moisture Replenishing Lip Balm - 15 ml voor € 19,00 (€ 17,10 via het Clarins ledenvoordeel op hun webshop)
Clarins Hello Winter set - € 22,50 bij Ici Paris XL

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Leuk setje inderdaad, perfect kerstcadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo een leuke verpakking. Het oog wilt ook wat en als de kwaliteit goed is dan is dat dubbel scoren. Hoe is de handcrème in vergelijking met de L'Occitane eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep, deze scoort dubbel! Deze van Clarins is een beetje meer 'fluweelachtig' dan die van L'Occitane, hij is zeker niet slecht!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig