9 december 2019

Weekly vlog: suikerspin, sushi & Ikea

Weekly vlog

Ik voel me weer een kind met een roze suikerspin, we bestellen sushi en gaan op zoek naar een kastje in de Ikea.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. wat een heerlijke vlog weer, ik kan er altijd zo van genieten! Je ziet er altijd zo representatief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, heerlijk om te lezen want dat motiveert om verder te doen! En bedankt voor het mooie compliment!

   Verwijderen
 2. Weer een zeer leuke en gevarieerde vlog. Wel veel pech gehad :(
  Weer everzwijnen op bezoek gehad. Geen tissues, geen opbergsysteem bij de Ikea. Gelukkig was er Coffee Café :D Al iets nieuws gevonden tegen everzwijnen? Is echt niet leuk zoiets. Misschien eens met een catapult proberen :D Grapje! Hoe waren die manon café pralines eigenlijk? Jij gebruikt precies ook graag theelichten ;) Jij moet waarschijnlijk ook regelmatig verven dan ;) Volgens mij mama krijg je daardoor vlug vieze muren. Voorlopig gebruik ik dan maar led theelichten. Het is nu net pas geverfd en proper :) Alleen zit ik nu wel met veel kaarsen in huis :D Het is ook altijd iets eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, geen nieuwe afweersysteem gevonden, maar ze zijn wel niet meer teruggekomen. Ze hebben nog eens een jacht gehouden en er zijn er een aantal geschoten, misschien zat die van ons erbij...
  Voorlopig nog geen last van die theelichtjes, ik zet ze niet te dicht bij de muur, misschien dat het helpt? Led-theelichtjes zijn wel ecologischer!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig