4 december 2019

Weekly vlog: rustig weekendje!

Weekly vlog

Een rustig weekendje zonder al te grote plannen, dat mag ook wel eens!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Die combinatie is inderdaad erg leuk, je kan het ook goed hebben! Wat heb je er weer een leuke vlog van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben gek op Maison du Monde! Ik vind er altijd wel wat als ik er naartoe ga. Jammer dat die winkel niet hier in Nederland is.
  Heerlijk is dat af & toe een relax weekend tussendoor.
  Binnekort maar eens bij WE kijken dan voor die tanktops. Ik had ze bij Zara gekocht maar die stof zit niet lekker, ik heb ook liever katoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt, ik kan daar elke keer met een volle kar buitenkomen! Ze hebben er zoveel leuks!
   Ik vind die WE tanktops echt heel goed. Ik heb ze intussen in 7 kleuren of zo :D

   Verwijderen
 3. Heerlijk filmpje. De enkellaarsjes zijn super mooi. Zou ik zelf ook kopen ;) En Tigra houdt de wacht :D Zo grappig om haar zo zien zitten :) Het lunch'ke was een serieus hapje :D Hoe moest je dat eten? Daar is mijn mond te klein voor :D Het zag er wel lekker uit. Wel erg fijn om zo een collega te hebben die een zak vol beautyspulletjes meebrengt :) Daar had ik wel eens in willen piepen. Precies de moeite. Oh en zo een lazy monday is ook erg fijn. Vooral de koffie met taart :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, heel blij mee!
   Haha, stuk voor stuk hè, ik heb het wel niet volledig opgekregen. Mijn ogen zijn altijd groter dan mijn maag :-)
   Mijn collega's vinden dat wel tof, denk ik :D De rest gaat dan in de keuken voor de ganse gang en dat gaat altijd vlotjes.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig